کلیپ صوتی | رزمایش آمادگی ظهور

چندرسانه‌ای :: صوتی :: کلیپ صوتی
Share:

کلیپ صوتی | رزمایش آمادگی ظهور

شناسنامه:

  • تولید: بیان معنوی
  • مدت زمان: 02:43
  • منبع: 

مدت: 2دقیقه |دریافت با کیفیت: [پایین(1MB) | متوسط(2MB) ]

متن:

شما باید کاری بکنید از سال بعد مردم نود و نه درصد ممیّز نود و نه درصد کاروانی هیئتی بروند. یکی از موضوعات به شدّت مورد غفلت ارتباط اربعین و امر مهدویت و امر ظهور است. واقعاً این همایش رزمایشی است برای آماده شدن سربازان امام زمان حضرت ولی‌عصر ارواحنا له الفداء. یادتان باشد ما بنا نیست نسبت‌تان به آقا امام زمان(ع) مانند نسبت یاران اباعبدالله الحسین به اباعبدالله الحسین باشد.

یاران اباعبدالله الحسین نسبت به اباعبدالله الحسین می‌خواستند فقط فدا بشوند. کسی نمی‌خواست کاری بکند که جز فدا شدن. با همۀ مقام بلندی که یاران اباعبدالله الحسین داشتند ولی کارکردشان روز عاشورا فدا شدن بود. شما کارکردت برای آقا امام زمان(ع) چیست؟ فدا شدن فقط؟ تقریباً اصلاً فدا شدن کارکرد اصلی شما نیست، کارکرد فرعی شما هم نیست. باید نصرت بدهی حق را آقا جهان را با شما اداره بکند. من که تنهایی آمدم برای سینه‌زدن و حال کردن و رفتن، با من امام زمان جهان را اداره کند؟ خب حداقل یک کار تشکیلاتی می‌کردم.

روابط بین مؤمنین به ویژه کار تشکیلاتی یکی از آن موارد خیلی مورد غفلت است. شما باید کاری بکنید از سال بعد مردم نود و نه درصد ممیّز نود و نه درصد کاروانی هیئتی بروند. چرا تکی باید بروند؟ برای چی آخر؟! این تجمّعی که صورت گرفته ما را دور همدیگر جمع کردند فقط ما را دور هم جمع نکردند که از کنار همدیگر رد بشویم. مقصودی دارند. ما باید تمرین تشکیلات بکنیم، تمرین کار جمعی بکنیم. اینجا عالی‌ترین زمینه برای کار جمعی است که تقریباً کار جمعی دشوارترین مرحلۀ کمال انسان است و ضروری‌ترین نیاز برای ظهور است. ما فرهنگ کار جمعی را اینجا پیدا نکنیم فرهنگ کار تشکیلاتی را اینجا نکنیم آماده نشدیم برای ظهور!

 

کلیپ صوتی | رزمایش آمادگی ظهور

جاري التشغيل (1 / 2)

Panahian-Clip-RazmayesheZohoor-64k

00:0000:00

Your feedback on this article

Share your thoughts, suggestions, or comments regarding this article.

مواضيع ذات صلة

HomeSpeechesVideosBooksSchedule