سخنرانی سید حسن نصرالله | بررسی تجاوز اسرائیل به منابع نفتی لبنان

کتابخانه :: مستندات :: سید حسن نصرالله
Share:
سخنرانی سید حسن نصرالله | بررسی تجاوز اسرائیل به منابع نفتی لبنان

سخنرانی سید حسن نصرالله | بررسی تجاوز اسرائیل به منابع نفتی لبنان

بعضی هنوز ساکتند! اگر مردم یکپارچه شوند، رفتار، موضع و محاسبات اسرائیل تغییر می‌کند. او بر اختلافات داخلی سوار می‌شود/ در صورت درگیری، خسارت و آنچه اسرائیل از دست می‌دهد بسیار بیشتر از لبنان خواهد بود؛ خودشان هم می‌دانند/ اسرائیل نقاط ضعف بسیاری پیدا کرده، اگر ما موضع یکپارچه مردمی و حکومتی داشته باشیم قطعا در این میدان پیروز خواهیم شد و احیانا دیگر به جنگ و... هم نیازی نیست.

تاریخ: ۱۴۰۱/۰۳/۱۹

فارسی:

عربی:


عناوین مهم این گفتگو:

  • ماجرای ادامه‌دار نفت و گاز لبنان.
  • ورود اسرائیل به میدان نفتی کاریش، تجاوز به لبنان است.
  • مردم لبنان با هر طرز فکری باید این تجاوز را یک موضوع ملی ببینند.
  • نفت، تنها راه باقی‌مانده و عزتمندانه برای نجات لبنان و فردایی بهتر است.
  • قانون قیصر(سزار) علناً بر ضد سوریه و در خفا بر ضد ما اجرا میشود (قانون قیصر(سزار): اعمال تحریم‌ آمریکا علیه حکومت بشار اسد که شامل کسانی می‌شود که در زمینه‌های مختلف مانند استخراج نفت به سوریه کمک کنند).
  • به لبنان و سوریه اجازه استخراج نفت نمی‌دهند و ممکن است زمانی راه را باز کنند که دیگر چیزی نمانده باشد.
  • این موضوع، اهمیتش از آزادسازی مرزهای لبنان از اشغال اسرائیلی در سال ۲۰۰۰، کمتر نیست.
  • هر لحظه که از دست بدهیم، دارد ثروت‌مان از دست می‌رود.
  • مقاومت، قدرت منع دشمن از استخراج نفت میدان نفتی "کاریش" را دارد.
  • در صورت درگیری، خسارت و آنچه  اسرائیل از دست می‌دهد بسیار بیشتر از لبنان خواهد بود خودشان هم می‌دانند.
  • تلاش سیدحسن نصرالله برای ایجاد موضع واحد مردمی و حکومتی نسبت به موضوع نفت کاریش/بعضی هنوز ساکتند/اگر مردم یکپارچه شوند رفتار، موضع و محاسبات اسرائیل تغییر می‌کند/او بر اختلافات داخلی سوار می‌شود.
  • حتی برای آزادسازی مرزهای لبنان، همه مردم موافق این کار نبودند و نظرات دیگری داشتند.
  • اسرائیل به هیچ قانونی احترام نمی‌گذارد مگر با فشار و قدرتِ مقاومت تسلیم شود.
  • مقاومت نمی‌تواند در مقابل دزدیده شدن ثروت لبنان دست بسته بماند و نخواهد ماند ان‌شاءالله.
  • دشمن وقتی تهدید می‌کند بداند که مقاومت نمی‌ترسد/ما دنبال جنگ نیستیم ولی از آن نمی‌ترسیم.
  • یونان [که به‌دلیل استخراج نفت برای اسرائیل، کشتی‌اش را وارد آبهای منطقه کرده است] باید فورا کاریش را ترک کند و بداند همکاری‌‌اش با اسرائیل، مشارکت در تجاوز به لبنان است و برایش تبعات خواهد داشت/از حالا هر بلایی بر سر کشتی بیاید مسئولیتش بر عهده یونان است.
  • مشکلات اقتصادی و انتشار گرسنگی در لبنان می‌تواند ضررش از جنگ بیشتر باشد. آمریکا و اسرائیل دنبال گرسنگی و فروپاشی لبنان هستند.
  • اسرائیل نقاط ضعف بسیاری پیدا کرده، اگر ما موضع یکپارچه مردمی و حکومتی داشته باشیم قطعا در این میدان پیروز خواهیم شد و احیانا دیگر به جنگ و ... هم نیازی نیست.

چرا تصمیم به راه‌اندازی این صفحه گرفتیم(اینجا را بخوانید)

Your feedback on this article

Share your thoughts, suggestions, or comments regarding this article.

مواضيع ذات صلة

HomeSpeechesVideosBooksSchedule