کتاب «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟» - قسمت بیست و یکم | چرا در میان رزمندگان این‌قدر چراغ معنویت روشن بود؟

کتابخانه :: معرفی کتاب
Share:
کتاب «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟» - قسمت بیست و یکم | چرا در میان رزمندگان این‌قدر چراغ معنویت روشن بود؟
کتاب «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟» - قسمت بیست و یکم

چرا در میان رزمندگان این‌قدر چراغ معنویت روشن بود؟

شناسنامه:

  • کتاب: چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

  • معرفی+دانلود فصل اول: اینجا

  • مطالب مرتبط: اینجا

  • لینک تلگرامی: اینجا

1- خوف، کلید رابطۀ عاشقانه با خدا!   
2- خوف از خدا؛ ثمرۀ باور کردن عظمت خدا

بخشی از کتاب «چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟» اثر علیرضا پناهیان - قسمت بیست و یکم

  • اول باید عظمت خدا را باور کنی و آن را در دل خودت بیندازی. اول باید از خدا حساب ببری، بعد کم‌کم خوف از خدا هم در دل تو می‌نشیند. در این صورت، کم‌کم خوف از خدا برایت شیرین و لذت‌بخش می‌شود و این خوف، کلید رابطۀ عاشقانه با خداست!
  • می‌دانید چرا در دوران جبهه و جنگ‌ و در میان رزمندگان این‌قدر چراغ معنویت روشن بود؟ چون در آنجا مرگ جلو آمده بود و راحت احساس می‌شد، مرگ هم هیبت خدا را به دل انسان می‌افکند. به رزمندگان می‌گفتند: «نزدیک شدن به شب عملیات، یعنی نزدیک شدن ملاقات با خدا، می‌فهمید این یعنی چه؟» یک‌دفعه‌ای خشیت خدا در دلشان می‌نشست، و وقتی که خشیت خدا در دل بنده‌ای نشست، خدا بنده نازنینش را در آغوش می‌گیرد و نوازش می‌کند.
  • حتماً دیده‌اید مادری که بچه‌اش ترسیده است، سریع او را بغل می‌گیرد و نوازش می‌کند، خداوند هم مانند همان مادر، وقتی ببیند بنده‌اش از او حساب می‌برد، شروع به نوازش کردن می‌کند که «بندۀ من نترس!» و سریع مهر خودش را در دل بنده‌اش خواهد گذاشت و محبتش را به او می‌چشاند.
  • به این می‌گویند رابطه عاشقانه با خدا، که کلیدش در خوف است. در روایت فرمود «مؤمن را چیزی جز خوف از خدا اصلاح نمی‌کند.‏»  البته الان بحث ما هنوز به خوف نرسیده، فعلاً بحث ما این است که کمی از خدا حساب ببریم و کمی عظمت خدا را باور کنیم.

Your feedback on this article

Share your thoughts, suggestions, or comments regarding this article.

مواضيع ذات صلة

HomeSpeechesVideosBooksSchedule