تحلیل استاد پناهیان برای «آینده و نحوۀ ارتباط دولت ایران با دولت سعودی»

بیان‌ها :: متن بیان‌ها :: ولایت و سیاست
Share:
تحلیل استاد پناهیان برای «آینده و نحوۀ ارتباط دولت ایران با دولت سعودی»

تحلیل استاد پناهیان برای «آینده و نحوۀ ارتباط دولت ایران با دولت سعودی»

  • رویۀ دولت‌های استکباری حامی دیکتاتورها این است که تا وقتی به نفعشان باشد از دولت‌های دیکتاتوری حمایت می‌کنند. وقتی می‌بینند دیگر دولتشان پایدار نیست و رو به نابودی است، آن را وادار به بدترین جنایت‌ها می‌کنند و بعد خود را از آن مبرا اعلام می‌کنند و مثل تفاله‌ای آن را دور می‌اندازند. این برخورد را با دولت صدام و دولت طالبان انجام دادند.
  • احتمالا الان دربارۀ دولت دیکتاتوری آلسعود نیز به همین نتیجه رسیده‌اند و دارند او را به بدترین جنایت‌ها وادار می‌کنند. مثل حمله به یمن و حمایت صریح از تروریست‌ها و به شهادت رساندن شهید نمر.
  • به هر حال دیکتاتورهای آلسعود در حال سقوطند، و دولت ما باید مواظب باشد هرگز به آن نزدیک نشود. دولت آلسعود دیگر ارزش رفتار مسالمت آمیز ندارد.
  • البته دولت‌های خبیث استکباری تا نهایت سوءاستفاده را از رژیم جنایت‌کار سعودی نکنند، حمایت‌های خود را قطع نمی‌کنند، ولی کم‌کم علائم جدا کردن حسابشان از دیکتاتورهای آلسعود دارد هویدا می‌شود.
  • وجه مشترک همۀ پیام‌ها در محکومیت آلسعود، نوید نابودی این رژیم دیکتاتور بود. تنها ساده‌اندیش‌ها هستند که انگار امید به اصلاح رفتار این دیکتاتورها دارند، و با احتیاط به محکوم کردن آنها می‌پردازند.

(سخنرانى دوشنبه شب در مسجد جامع امیرالمومنین(ع)، حوزه علمیۀ‌ دارالحکمه مراسم بزرگداشت شهید نمر)

Your feedback on this article

Share your thoughts, suggestions, or comments regarding this article.

متعلقہ مضامین

HomeSpeechesVideosBooksSchedule