در مراسم رونمایی کتابهای کتابستان؛
مطالعه در زندگی مدرن مبارزه است/کسی که اهل مطالعه نباشد اهل زندگی طبیعی نیست
- زمان: 1393/03/03
- مکان: سرای سنتی ماهنوش
- انعکاس در: فارس
- پی دی اف: A5 | A4
- اینفوگرافیک: پیشنهاد دهید
- صوت: دانلود | بشنوید
- کلیپ صوتی: پیشنهاد دهید
مراسم رونمایی از کتابهای انتشارات کتابستان با حضور حجت الاسلام پناهیان، نویسندگان کتابها و جمعی از علاقمندان به کتاب در سرای سنتی ماهنوش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیین رونمایی از چاپ دوم کتاب «رویای نیمه شب» و کتاب «مترسک مزرعه آتشین» با حضور حجتالاسلام علیرضا پناهیان، حجتالاسلام مهدی جوکار (مدیر انتشارات کتابستان)، حجتالاسلام مظفر سالاری (نویسنده کتاب «رویای نیمه شب»)، داود امیریان (نویسنده کتاب «مترسک مزرعه آتشین») و جمعی از علاقمندان به کتاب و ادبیات در سرای سنتی ماهنوش برگزار گردید.
فرازهایی از سخنان حجتالاسلام پناهیان در این آیین رونمایی را می خوانید:
- توجه به مطالعه برای جامعه لازم است و زندگی شهری و سبکی که این نوع از زندگی به افراد تحمیل کرده یک سبک زندگی شلوغ است. مطالعه کردن در زندگی مدرن یک مبارزه است.
- یک زمانی، نشان "جدید"(new) را بر روی هر کالا و محصولی قرار میدادند، فروش میکرد و مورد توجه قرار میگرفت، اما امروزه این نشان اعتباری ندارد و نشان "طبیعی" که در زبان ما بعضاً به "سنتی" تعبیر میشود، موجب افزایش اقبال عمومی خواهد شد. مطالعه کردن، افراد را به زندگی طبیعی باز می گرداند و کسی که اهل مطالعه نباشد اهل زندگی طبیعی نیست.
- برای اینکه مطالعه گسترش یابد، باید نویسندگی هم گسترش یابد، نویسندگان باید در جامعه زیاد شوند و مورد تقدیر واقع شوند. از همین رو برای اینکه ارزش یک اثر قلمی دانسته شود باید نویسندگان تکثیر شوند. کسی که خودش دست به قلم میبرد، قدر قلم را خواهد دانست و برای نمونه کسی که اهل قلم نیست قدر قرآن را درک نخواهد کرد.
- (با اشاره به ویژگی رمان) سرگرمی علیرغم اینکه میتواند موجب غفلت و ... باشد، اما از نعمات الهی برای بندگان است، که میتواند فرصت سرک کشیدن به جهانهای دیگر را به انسان بدهد. رمان به مخاطب اجازه میدهد که مشغول تصویرسازی شود و این امکانی است که فیلم در اختیار بشر قرار نمیدهد. رمان زندگی کردن یک صورت خاصی از زندگی را برای انسان ترسیم میکند که هیچ چیز جای آن را پُر نمیکند. رمان قدرت خیال ذهن بشر را فعال میکند. هیچ چیزی در جهان جای قصه را نمیگیرد که اگر میتوانست بگیرد، خداوند این زبان را برای رساندن سخنش به بشر برنمیگزید و حتماً از ابزار بهتری استفاده میکرد.
ارسال نظر
لطفا قبل از ارسال نظر اینجا را مطالعه کنید