۹۲/۰۲/۰۹ چاپ ایمیل و پی دی اف
سلسله نشست های بصیرت قم:

خیانت موسوی بدتر از مسعود رجوی/ خبرگان کاری کند که لکه ننگین فتنه 88 برای همیشه پاک شود

پناهیان:

  • امروز ما به یک قیام ملی، به یک نهضت جهانی برای تقویت روزافزون و هر چه بیشتر پایه‌های ولایت نیاز داریم /   خبرگان رهبری باید در جهت تقویت رهبری، لکة ننگین فتنه88 را برای همیشه پاک کند تا فضا برای آینده‌ای بهتر فراهم شود/   بر اساس تحلیل سیاسی، گام بعدی استکبار در خاورمیانه حرکتی شبیه حرکت سفیانی خواهد بود/ وزیر اقتصاد دولت زمان امام: «ما از نظر اقتصادی مشکلی برای ادامۀ جنگ نداشتیم-گزارش نخست‌وزیر به امام در مورد وضع اقتصادی را قبول نداشتم»
  • بر اساس تحلیل سیاسی، گام بعدی استکبار در خاورمیانه حرکتی شبیه حرکت سفیانی خواهد بود/ آیا سیاست صهیونیست‌ها برای تغییر نقشۀ خاورمیانه، توسط سفیانی اجرا خواهد شد؟/  شرایط ما خیلی به شرایط آخرالزمان نزدیک شده است/ بر اساسا روایات، سفیانی ابتدا ادعای اسلام‌خواهی و آزادی‌خواهی می‌کند و ضد استکبار شعار می‌دهد، اما از داخل با آنها بسته و بعد می‌آید فرامرزی عمل می‌کند.
  • امروز خیانت امثال موسوی در تضعیف رهبری جهان اسلام، از خیانت مسعود رجوی بالاتر است/ برای تأثیرگذاری بر نهضت‌های جهانی، کافی است که نخبگان نسبت به فتنه‌گران اعلان بیزاری کنند./ امروز ما به یک قیام ملی، به یک نهضت جهانی برای تقویت روزافزون و هر چه بیشتر پایه‌های ولایت نیاز داریم./ خبرگان رهبری باید در جهت تقویت رهبری، لکة ننگین فتنه88 را برای همیشه پاک کند تا فضا برای آینده‌ای بهتر فراهم شود
  • مشکلات مربوط به تضعیف ولایت توسط نخبگان در زمان امام خمینی بیش از امروز بود/ امام بسیار مظلوم بود / در ده سال اول انقلاب هم رهبری همواره تضعیف می‌شد/ کسانی که در حد مرجع تقلید بودند با بعضی‌ها برای کودتا و قتل امام(ره) هم‌پیمان شدند/ این چه درک عمومی‌ای بود که مردم هنگام تشییع پیکر امام ذکر « مظلوم یا اماما! غریب یا اماما! » را می‌گفتند؟! / باید برگردیم و به مظلومیت‌های امام و به ریشه‌های چیزهایی که امام را آزار می‌داد نگاه کنیم/ جریان تضعیف رهبری در زمان امام و امروز یک جریان است/ چرا تصورات ما از زمان امام و ده سال اول انقلاب، مبالغه‌آمیز است؟
  • مهمترین عامل تقویت ولایت و رهبری امام(ره)، شرایط دوران دفاع مقدس بود نه نخبگان/ یکی از برکات دفاع مقدس این بود که پایه‌های ولایت در این جامعه تحکیم شد/ وزیر اقتصاد دولت زمان امام: «ما از نظر اقتصادی مشکلی برای ادامۀ جنگ نداشتیم/گزارش نخست‌وزیر به امام در مورد وضع اقتصادی را قبول نداشتم»
  • نباید همیشه شرایط بحرانی پیش بیاید تا از ولایت دفاع کنیم/ نتیجه تقویت ولایت، صلابت و اقتدار سیاسی ما در جهان خواهد بود/ یاران امام زمان(عج) در مقابل مولای خود مانند کنیز هستند/ آینده به گونه‌ای است که اگر کسی به شکل جدی در تقویت رهبری گامی بر ندارد، برای ابد از صحنۀ سیاسی حذف خواهد شد
  • در تقویت رهبری حساب مسخره شدن را نکنید/ تمام پیامبران را تمسخر می‌کردند/تمسخر علامت سلامت راه است/ تقویت رهبری توسط اقدامات شجاعانه در این زمان یک ضرورت است و نباید تندروی تلقی شود/در زمان خود حضرت امام(ره) کسانی بودند که سعی می‌کردند سخنان امام(ره) را تعدیل کنند و دایماً می‌گفتند زیاد تند نروید!
  • وزیر اقتصاد دولت زمان امام اخیراً مصاحبه‌ای کرده و گفته‌اند من آن گزارشی را که به حضرت امام دادند و گفتند ما دیگر نمی‌توانیم جنگ را ادامه بدهیم، قبول ندارم و معتقدم با همان امکانات می‌توانستیم به جنگ ادامه دهیم. وزیر اقتصاد، سخن نخست‌وزیر مبنی بر ناتوانی برای ادامه جنگ را قبول ندارد. بعد دلایلش را هم ذکر و هنوز هم از حرف خودش دفاع می‌کند می‌گوید همان زمان هم این حرف را می‌زدم و مرا مسخره می‌کردند و می‌گفتند شیعة تنوری!
  • آقای بازرگان که حرف زدنش خیلی بهتر از کار کردنش بود، در گزارش‌های هفتگی که در تلویزیون به مردم می‌داد، در یک حکومت به اصطلاح خودشان آخوندی، دایماً لطیفه‌های ملانصرالدین را تعریف می‌کرد و ما بیشترین لطیفه‌های ملانصرالدین را از ایشان شنیدیم و همیشه از خودمان می‌پرسیدیم که این یعنی چه و چرا اینها را می‌گوید؟ در اوج اقتدار امام و اوج اقتدار رهبری، آقای بازرگان رسماً با امام مخالفت می‌کرد.
  • الان تنها بهانه‌ای که استکبار برای کند کردن نقش رهبری جمهوری اسلامی برای هدایت مردم مظلوم مسلمان منطقه دارد، فتنه سال 88 است./ باید به تعداد کتک‌هایی که مردم مظلوم مصر می‌خورند و رنج‌هایی که می‌کشند، نفرین به کسانی کرد که فتنه سال 88 را پدید آوردند و هنوز هم فتنه‌گرایانه و فتنه‌جویانه این موضوع را دنبال می‌کنند.
  • ما چه انتظاری داریم؟ ما انتظار داریم مجلس خبرگان در جهت تقویت رهبری آن کاری را بکند که تا به حال نکرده، یعنی کاری بکند که لکه ننگین فتنه 88 برای همیشه پاک و فضا برای آینده‌ای بهتر فراهم شود.
  • چرا صبر کنند که موج اسلام‌خواهی بلند شود و بعد برای کنترل آن هزینه‌های زیادی را بپردازند؟ از همان اول موج‌های اسلام‌خواهی و تحرک‌های اسلام‌خواهی را در منطقه شکل می‌دهند. / اگر اینها بخواهند در منطقه یک حرکت اسلام‌خواهانه و استکبارستیزانه و حتی به صورت ظاهری ضد صهیونیسم راه بیندازند که خودشان آن را هدایت کنند، دست کدام کشور خواهد بود؟/ چرا نقشه خاورمیانه باید به هم بریزد؟ چرا حیات استکبار به موضوع بسته است؟

متن کامل سخنرانی:

1. مشکلات مربوط به تضعیف ولایت توسط نخبگان در زمان امام خمینی بیش از امروز بود/ امام بسیار مظلوم بود / در ده سال اول انقلاب هم رهبری همواره تضعیف می‌شد

در مورد گذشته و تاریخ انقلاب اسلامی، یکی از نکاتی که نباید از آن غفلت کرد، این است که مظلومیت‌هایی را که امام و جریان پیرو ایشان در دهه اول انقلاب تحمل کردند، همواره باید یادآوری کرد. الآن بعضی‌ها که آن زمان در مسند هم بودند و کارهای مهمی هم در دست‌شان بود، اذعان می‌کنند که ما در زمان امام هم همه حرف‌های ایشان و ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشتیم. ما باید این موضوع را بیان کنیم که در آن زمان هم حضرت امام(ره) در مظلومیت به سر می‌بردند و افراد و جریان‌هایی در پی تضعیف رهبری ایشان بودند.

ما نباید در تاریخ انقلاب اسلامی در هیچ زمینه‌ای مبالغه کنیم. مثلاً در باره دفاع مقدس نباید مبالغه‌آمیز صحبت کنیم و بگوییم جوانانی که به جبهه‌ها رفتند، همگی جوانان سلحشور ملت مسلمان ما بودند که داوطلبانه به جبهه‌ها عزیمت و دشمن را نابود کردند. خیر، این‌طور نیست. همه چنین ظرفیت بالایی نداشتند. نباید بگوییم هر کسی که به جبهه رفت،‌ شهادت‌طلب بود و قهرمانانه جنگید. تمام رزمندگان شهادت‌طلب نبودند. عیبی هم ندارد، اما خوب است که انسان واقعیت را بگوید و سخن راست بگوید.

من مطمئنم بسیاری از شما جوانان بصیرانه به‌دنبال تقویت بصیرت خود هستید، نه اینکه برخی از نکات در مورد تاریخ انقلاب اسلامی را فراموش کرده باشید، بلکه در لابلای تبلیغات مثبتی که از انقلاب ایران می‌شود، به بسیاری از آن نکات دست نیافته‌اید.

جوانی از من می‌پرسید: «چطور در زمان حضرت امام همه در مورد ایشان متفق‌القول بودند؟» گفتم: «چه کسی این حرف را زده؟ در زمان حضرت امام هم در میان مردم، افراد نادانی بودند که قدر امام را نمی‌دانستند. البته عده‌شان کم بود، کما اینکه الان هم کسانی که بخواهند رهبری را تضعیف کنند، کم هستند. همه عالم هم این را می‌دانند.» بعد برایش مثال‌هایی از دوران دفاع مقدس زدم و گفتم: «ما در صف بلیط قطار ایستاده بودیم که بلیط گیرمان بیاید و به جنوب برویم، اما عده‌ای هم بودند که نق می‌زدند و شاکی و ناراضی بودند. عده‌شان هم کم بود، ولی بودند.»

برخی از آنها حرف‌هایی علیه نظام و رهبری می‌زدند که شما امروز کمتر می‌توانید تصورش را هم بکنید که کسی باشد که در جامعه ما این حرف‌ها را بزند. آن زمان امام مظلوم بودند و در مظلومیت کار می‌کردند. امام در میان نخبگان جامعه هم مظلومیت‌هایی داشتند و به ایشان تحمیل‌هایی می‌شد. حتی در میان جریان‌های مذهبی هم تضعیف‌هایی علیه امام صورت می‌گرفت. در زمان امام حتی بعضی‌ها در اعلمیت ایشان هم تردید می‌کردند. یک وقت تصور نکنید مشکلاتی را که امروز کم و بیش در جامعه‌مان با آنها مواجه هستیم،‌ در سابق نداشتیم. سابقاً هم این مشکلات بود و شاید بدتر و شدیدتر هم بود.

این موضوع قابل تأملی است. نمی‌خواهیم این را به عنوان موضوعی قرار دهیم که در باره‌اش تبلیغات کنیم. بله، بنده هم می‌پسندم که ابهت و عظمت امام را هر روز بیشتر کنیم، ولی این نباید موجب شود که بعضی‌ها از گذشته سوءاستفاده و در اثر به وجود آمدن کمترین خللی در جامعه، امیدها را به یأس تبدیل و روحیه‌ها را تضعیف و یا به این صورت سوءاستفاده کنند که این علامت نقصی در وضع موجود است.

کسانی که در حد مرجع تقلید بودند با بعضی‌ها برای کودتا و قتل امام(ره) هم‌پیمان شدند

مشکلاتی که امروز هستند، قبلاً هم بوده، بلکه بیشتر هم بوده. برخی از آن مشکلات، امروز اصلاً امکان وقوع ندارند. در ده سال اول انقلاب، تضعیف‌هایی در قبال امام می‌شد که امروز دیگر قابل تصور نیستند. کسانی در همین شهر قم و در حد مرجعیت تقلید، با کودتاگران پیمان بستند و هم‌عهد شدند برای کودتا کردن و قتل حضرت امام(ره). کشور چنین ماجراهایی را دیده و از سر گذرانده. الان ما چنین مشکلاتی نداریم و حتی بوی چنین مشکلاتی هم نمی‌‌آید. آن زمان بعضی‌ها آن قدر در برابر امام لجاجت و یک‌دندگی کردند که با آنکه در رده‌های بالای کشور بودند، قهر کردند و استعفا دادند و بعد با اصرار، آنها را به مسیر انقلاب برگرداندند. یکی به خاطر اینکه دو تا حرفش قبول نشده بود، دیگری به خاطر اینکه پسرش دستگیر شده بود. نمی‌شود اسم بعضی از آنها را آورد. بعضی‌ها را هم خودتان می‌شناسید. تضعیف رهبری همیشه وجود داشته و امر تازه‌ای نیست.

دشمنان اسلام که بی‌عقل و هوش نیستند. اگر خدا به آنها حتی یک ذره هم عقل و هوش داده باشد، می‌دانند مهم‌ترین اقدامی که باید انجام بدهند، تضعیف رهبری است و در تمام ده سال اول انقلاب این کار را انجام دادند و فقط در سال‌های آخر بود که تسلیم شده بودند و لذا اگر امروز هم شما جریاناتی را برای تضعیف رهبری جامعه اسلامی می‌بینید، اصلاً چیز تازه‌ای نیست. ما باید دقت داشته باشیم که به‌رغم همه این مسایل، رهبری ولایی در جامعه ما نسبت به گذشته تقویت شده و روزبه‌روز در این زمینه پیش رفته‌ و از مظلومیت جدا شده‌ایم.

این چه درک عمومی‌ای بود که مردم هنگام تشییع پیکر امام ذکر « مظلوم یا اماما! غریب یا اماما! » را می‌گفتند؟! / باید برگردیم و به مظلومیت‌های امام و به ریشه‌های چیزهایی که امام را آزار می‌داد نگاه کنیم

جوانانی که در این جلسه هستند، شاید یادشان نباشد در آن سه روزی که پیکر امام در مصلی بود و مردم گرد آن می‌گشتند و بعد در مراسم تشییع امام، یکی از ذکرهایی که توسط عزاداران و علاقمندان به امام تکرار می‌شد این بود که : «مظلوم یا اماما! غریب یا اماما!» این چه درک عمومی‌ای بود که مردم هنگام تشییع پیکر امام این ذکر را می‌گفتند؟ خیلی‌ها درک کرده بودند که به امام ستم شد. خیلی‌ها متوجه شدند که امام، غریب نگه داشته شد. امام از دست خیلی‌ها آزار دید. مساله چندان پیچیده‌ای هم نبود. وقتی امام در بیانیه‌هایشان ابراز می‌کردند که از دست چه کسانی چه خون‌‌جگرهایی خوردند تا جایی که بعضی از اوقات از دست بعضی از دوستان‌شان آرزوی مرگ می‌کردند. بعضی وقت‌ها چنان دردمندانه سخن می‌گفتند که همه مردم می‌فهمیدند که امام از یک چیزی ناراحتند. ما باید برگردیم و به مظلومیت‌های امام و به ریشه‌های چیزهایی که امام را آزار می‌داد نگاه کنیم. این بازنگری برای امروز ما بسیار مفید است.

جریان تضعیف رهبری در زمان امام و امروز یک جریان است

جریان تضعیف رهبری در زمان امام و امروز یک جریان است و جالب اینکه در برخی از موارد، اشخاص هم همان‌ها هستند. این هم از امدادهای غیبی است که ما با مطالعه تاریخ گذشته می‌توانیم به وضعیت امروز پی ببریم. آنهایی که مستقیماً رهبری دینی ما را در زمان حضرت امام تضعیف می‌کردند و آنهایی که غیرمستقیم مقدمات تضعیف رهبری را فراهم می‌کردند، دور یا نزدیک و در کسوت‌های مختلف حضور داشتند.

نباید مظلومیت و غربت پیامبر(ص) در دوران خودش را فراموش کرد/ از این مظلومیت باید سخن گفت

ما نباید تاریخ انقلاب را از یاد ببریم. کما اینکه در مورد تاریخ پیامبر گرامی اسلام(ص) هم نباید فراموش کنیم که ایشان هم غریب بودند. گاهی اوقات در درس‌های تاریخی‌مان دوست داریم افتخارات پیامبر(ص) را طوری بیان کنیم که هم خودمان و هم مخاطبین یادشان برود که پیامبر(ص) غریب بودند و آن وقت، هنگامی که فقط دو روز پس از رحلت پیامبر(ص) مظلومیت‌های امیرالمؤمنین(ع) را می‌بینیم، تعجب می‌کنیم که پس چه شد؟ پیامبر(ص) که داشتند خوش و خرم همه کارها را پیش می‌بردند. نخیر این طور نیست. پیامبر(ص) هم غریب بودند. ما وقتی تاریخ غدیرخم را می‌گوییم، باید این را هم بگوییم که بعضی‌ها تا دیدند دست علی‌بن‌ابیطالب(ع) توسط پیامبر(ص) بالا برده شد، جلسه را ترک کردند. باید مظلومیت پیامبر(ص) در زمان خودشان را بگوییم.

امام یک بار فرمودند که پیامبر اکرم(ص) نتوانستند کاری را که می‌خواستند انجام دهند، یعنی نگذاشتند. بعضی از علمای خارج از کشور اعتراض کردند که ایشان نسبت ناتوانی به پیامبر(ص) داده است. امام فرمودند: «بله، من این را گفته‌ام و باز هم می‌گویم که رسول خدا(ص) می‌خواست همه را مثل علی‌بن‌ابیطالب(ع) تربیت کند، ولی نتوانست و نگذاشتند.»

چرا تصورات ما از زمان امام و ده سال اول انقلاب، مبالغه‌آمیز است؟

ما وقتی می‌خواهیم مظلومیت اهل بیت را بگوییم، باید برگردیم و ریشه مظلومیت را در زمان خود پیامبر اکرم(ص) بگوییم. این مثالی است برای وضعیت خود ما. بعضی‌ها الان وقتی چهارتا جوان بی‌بند و بار را می‌بینند، می‌گویند وای! همه چیز به هم ریخت! چقدر دوران قدیم خوب بود! دوران جنگ دوران طلایی ما بود! در دوران جنگ هم همین وضعی را که الان می‌بینید، بعضاً حتی در شهرهای نزدیک به جبهه هم می‌دیدید. برخی از این بی‌بند و باری‌ها حتی زیر آتش بمباران‌ها هم وجود داشت. چرا تصورات ما از آن زمان مبالغه‌آمیز است؟ الان روحیه‌ها با شنیدن چنین حرف‌هایی تضعیف می‌شوند. وقتی این حرف‌ها را در باره دوران سابق می‌شنوید، فکر می‌کنید چیزی خراب شده و این به دشمن ما روحیه می‌دهد و روحیه دوستان ما را تضعیف می‌کند. خود ما هم در انجام وظایفمان گیج می‌شویم و راه را گم می‌کنیم؛ آن وقت دشمنان یا دوستان نادان هم القا می‌کنند که در یک وضعیت غیرطبیعی قرار داریم، در حالی که وضعیت کاملاً طبیعی است.

2. مهمترین عامل تقویت ولایت و رهبری امام(ره)، شرایط دوران دفاع مقدس بود نه نخبگان/ یکی از برکات دفاع مقدس این بود که پایه‌های ولایت در این جامعه تحکیم شد

به این مقدمه تتمه‌ای را اضافه کنم. چه جریان‌هایی در زمان امام به تقویت رهبری اقدام می‌کردند؟ مهم‌ترین جریان‌هایی که در زمان امام به تقویت رهبری و تحکیم پایه‌های ولایت یاری رساند، کدام جریان‌ها بودند؟ به این سوال باید کسانی که تاریخ 30 سال گذشته و به‌خصوص دهه اول انقلاب را مطالعه دقیق کرده‌اند، پاسخ دهند. مهم‌ترین عامل چه بود؟ به نظر بنده مهم‌ترین عامل، شرایط دوران دفاع مقدس بود. دفاع مقدس شرایط جانانه‌ای را پدید آورده بود که نخبگانی به نام رزمندگان دلیر و دلیرمردان شهید، از میان این مردم با وصیت‌نامه‌های خودشان در خط اول تثبیت ولایت و تقویت رهبری بودند.

وزیر اقتصاد دولت زمان امام: «ما از نظر اقتصادی مشکلی برای ادامۀ جنگ نداشتیم/گزارش نخست‌وزیر به امام در مورد وضع اقتصادی را قبول نداشتم»

نمی‌گویم نخبگان جامعه نقشی نداشتند، ولی با اجازه نخبگان جامعه، آنها را در درجه دوم قرار می‌دهم. بسیاری از نخبگان جامعه که همان اوایل به شهادت رسیدند، اما عده‌ای از آنها نه اینکه علیه امام حرف بزنند، بلکه علیه ایشان اقدام می‌کردند. نمی‌دانم مطلع هستید یا نه که وزیر اقتصاد دولت زمان امام اخیراً مصاحبه‌ای کرده و گفته‌اند من آن گزارشی را که به حضرت امام دادند و گفتند ما دیگر نمی‌توانیم جنگ را ادامه بدهیم، قبول ندارم و معتقدم با همان امکانات می‌توانستیم به جنگ ادامه دهیم. وزیر اقتصاد، سخن نخست‌وزیر مبنی بر ناتوانی برای ادامه جنگ را قبول ندارد. بعد دلایلش را هم ذکر و هنوز هم از حرف خودش دفاع می‌کند می‌گوید همان زمان هم این حرف را می‌زدم و مرا مسخره می‌کردند و می‌گفتند شیعة تنوری! (منبع: خبرگزاری فارس)

شرایط را ببینید که واقعاً در آن زمان‌ها چه می‌گذشته است. دشمن لب مرزها آمده بود و به خاک ما تجاوز کرده بود. حضور دشمن باعث می‌شد که کار جریانات تضعیف کننده ثمر نداشته باشد. حضور دشمن طبیعتاً به یکپارچگی و وحدت جامعه کمک می‌کرد و موجب می‌شد که اتکای مردم هر روز به رهبری بیشتر شود، آن هم آن رهبری الهی با آن شجاعت. امام فرمودند که جنگ یکی از الطاف خفیه الهی بود. یکی از برکات دفاع مقدس این بود که پایه‌های ولایت در این جامعه تحکیم شد، والا حتی با حضور امام هم آنها اقدام و رهبری را تضعیف می‌کردند.

آقای بازرگان که حرف زدنش خیلی بهتر از کار کردنش بود، در گزارش‌های هفتگی که در تلویزیون به مردم می‌داد، در یک حکومت به اصطلاح خودشان آخوندی، دایماً لطیفه‌های ملانصرالدین را تعریف می‌کرد و ما بیشترین لطیفه‌های ملانصرالدین را از ایشان شنیدیم و همیشه از خودمان می‌پرسیدیم که این یعنی چه و چرا اینها را می‌گوید؟ در اوج اقتدار امام و اوج اقتدار رهبری، آقای بازرگان رسماً با امام مخالفت می‌کرد.

تا جنگ نشد، ولایت تثبیت نشد. این هم از حماقت دشمنان ما بود که جنگ را آغاز کردند. آنها نمی‌دانستند که جنگ برای جامعه ما چه برکاتی دارد. یکی از عواملی که موجب شد مردم قدر رهبری را بدانند، به ولایت پناه ببرند و ولایت، کارآمدی خود را به منصه ظهور برساند، دفاع مقدس بود. خواهش می‌کنم به این تعابیر من با دقت توجه کنید، والا مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند. یک وقت کسی حرف‌های مرا این طور تعبیر نکند که چون جنگ شد و اوضاع به هم ریخت و شلوغ شد، ولایت تثبیت شد! ولایت کارآمدی خود را در نجات یک کشور بحران زده و جنگ‌زده نشان داد؛ بصیرت مردم افزایش پیدا کرد و صف اولی که بصیرت را افزایش دادند، شهدا بودند. این را بر اساس آمار می‌گویم. شهدای ما در وصیت‌نامه‌هایشان که به تعبیر امام برای خوبان هم تکان‌دهنده بودند، چه رسد برای عموم مردم، سفیران ولایت در میان مردم بودند؛ سفیران صادقی که با خون خودشان وصیت‌نامه‌هایشان را امضا کردند.

جامعه ما الحمدلله جامعه با ثباتی است. حالا تصورش را بکنید که برای همین جلسات بصیرتی که دارید، نعوذبالله هر هفته یک شهید می‌دادید. این جریان خیلی تقویت می‌شد. در آن زمان، شهدا در جامعه بصیرت‌زا بودند. طبق آماری که نماینده محترم ولی‌فقیه در بنیاد شهید از محتوای وصیت‌نامه‌ها ی شهدا داده‌اند، به طور میانگین در هر وصیت‌نامه‌ای چهار بار از امام حسین(ع) و کربلا در تعابیر مختلف و چهار مرتبه از ولایت فقیه یاد شده است.

ما الان سر سفره آماده نشسته‌ایم. یک وقت تصور نکنید که از اول انقلاب در روز 22 بهمن مفهوم ولایت فقیه جا افتاده بود. یادم هست وقتی بحث ولایت فقیه در مجلس خبرگان مطرح بود، جوان‌های گروهکی در میدان انقلاب میتینگ راه انداخته بودند و تهاجم‌های زیادی به شخص ولی‌فقیه صورت گرفت.

این تتمه مقدمه عرضم بود که در ده سال اول انقلاب هم رهبری همواره تضعیف می‌شد و تضعیف رهبری شیوه همیشگی دشمنان دانا و دوستان نادان انقلاب بوده است. جریان‌های تضعیف کننده هم سابقاً و لاحقاً شناخته شده‌ هستند. بعضاً هم یک جریان هستند با اشخاصی که یا مستقیماً تضعیف می‌کنند و یا مقدمات تضعیف را فراهم می‌آورند. بعد هم چه کسانی رهبری را تقویت می‌کردند؟ در صف اول شهدا. البته این نظر بنده است و ممکن است دیگران تحلیل دیگری داشته باشند. در صف دوم هم نخبگان جامعه بودند. اثر کلام شهدا البته از نخبگان بیشتر بود.

3. در شرایطی که دفاع مقدس نیست، برای تقویت رهبری باید مداد علما(نخبگان) به جای خون شهدا کار کند

قسمت سوم سخنم این است: امروز که دفاع مقدس نیست، در برابر جریان تضعیف کننده رهبری باید چگونه ایستاد؟ دیگر دفاع مقدس نیست که الزاماتی را پیش بیاورد که کارآمدی ولایت را به سهولت و به‌وضوح نشان دهد. در چنین شرایطی باید فعالیت ما برای بصیرت‌افزایی در جامعه ادامه پیدا کند. باید فعالیت‌های افشاگرانه و فعالیت‌هایی که بصیرت را تعمیق می بخشند و فهم عموم را از پیچیدگی‌های مسایل سیاسی بالا می‌برند، افزایش داد. امروز به جای خون شهدا باید مداد علما کار کند. امروز الحمدلله در اثر امنیت نباید متأسف باشیم که شهید نمی‌دهیم. این از قدرت ماست که امروز دشمن جرأت نمی‌کند به ما حمله کند.

باید در برابر جریان تضعیف کننده رهبری بایستیم. الان که شهدا نیستند، کسانی که در زمان حضرت امام در خط مقدم بودند، می‌شوند خط اول، یعنی نخبگان جامعه باید به تقویت پایه‌های ولایت، نظام ولایی، رهنمودهای رهبری و شخص ایشان اقدام کنند. این حداقل انتظار ما از نخبگان جامعه است، نه اینکه شعار بدهند، بلکه در عمل نشان بدهند.

مردم کشور ما مردم باشعوری هستند و شعارزده نیستند. نخبگان باید در عمل بگویند که هر کدام در تقویت اصل ولایت، در جهت تقویت شخص ولی‌فقیه چه اقدامی انجام می‌دهد؟ تبعیت می‌کند؟ تبیین می‌کند؟ تحلیل‌های به موقع می‌کند؟ به تضعیف کنندگان حمله می‌کند؟ اینها باید سهم خودشان را نشان بدهند. این مطالبه ماست.

4. امروز خیانت امثال موسوی در تضعیف رهبری جهان اسلام، از خیانت مسعود رجوی بالاتر است

به سراغ بخش دیگر سخنم می روم. چیزی که امروز به آن نیاز داریم، تقویت رهبری جهان اسلام در جامعه ایران اسلامی است. ما الان اگر رهبری ایران اسلامی را تقویت کنیم، رهبری جهان اسلام را تقویت کرده‌ایم و اگر امروز کسی رهبری جامعه اسلامی را تضعیف کند، رهبری جهان اسلام را تضعیف کرده است.

یکی از اساتید حقوقدان دانشگاه تهران می‌گفت خیانتی که آقای موسوی در حق این کشور انجام داد، مسعود رجوی انجام نداد. می‌گفت من حاضرم این ادعا را از نظر حقوقی اثبات کنم. گفتم بله این کار شماست و باید این کار را بکنید. ولی من به جای ایشان یک توضیح اجمالی دارم تا معلوم شود رجوی بیشتر به این کشور خیانت کرده یا موسوی؟

امروز یکی از دولتمردان مصر پیرو سخنان دیروز یکی از دولتمردان آمریکای جنایتکار دو تا حرف مشابه زده‌اند. روزهای قبل هم این حرف‌ها را از موسوی و همین طور از رادیوهای صهیونیستی شنیدیم. اینها همه توی یک خط کار می‌کنند. مسئول مصری به سخنان نماز جمعه رهبری حمله می‌کند و می‌گوید رهبری جمهوری اسلامی فراموش کرده چگونه بحران کشور خودش را سرکوب کرد و حالا آمده و این حرف‌ها را به ما می‌زند. این یعنی تضعیف موقعیت رهبری در جهان، یعنی بهانه دادن به دست دشمن تا موقعیت رهبری را در جهان اسلام تضعیف کند که البته تضعیف نخواهد شد. گفت: «ای مگس عرصة سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می بری و زحمت ما می‌داری».

مردم هوشمند جهان وقتی می بینند آمریکا این حرف را می زند، هر کسی هم که تا به حال نفهمیده باشد که موسوی آمریکایی است، الان دیگر می فهمد و می‌گوید عجب! این حرف‌ها که عینآً مثل یکدیگرند.

چندی پیش موسوی در بیانیه خود نوشته بود مسولین کشور باید اعتراف کنند که در کشور بحران وجود دارد. مسولین ما که اعتراف نکردند چون چنین بحرانی وجود ندارد، ولی باید به آقای موسوی تبریک گفت که دیکتاتورهای مصر ادعا کرده‌اند که در ایران بحران وجود دارد. شما مثل اینکه با هم بسته‌اید! باید از آقای موسوی پرسید اگر مسولین کشور در حالی که در ایران بحران وجود ندارد، اعلام کنند که وجود دارد، به شما چه می‌رسد؟ هیچ چیز غیر از اینکه اسراییل و حکومت دیکتاتوری مصر خوشحال می‌شوند. ارتباط از این واضح‌تر؟

امروز اظهر من الشمس است که وقتی کسانی در داخل موجبات تضعیف رهبری را فراهم می‌آورند، بلافاصله بازتاب بین‌المللی دارد و نقش آن در اوضاع منطقه مشخص می شود. اگر این تضعیف نباشد، کلام رهبری برای نجات ملت‌های منطقه بُرّنده خواهد بود و رهبری ایران اسلامی برای نجات محرومین منطقه کافی است. در این موضوع تردید نکنید. الان تنها بهانه‌ای که استکبار برای کند کردن نقش رهبری جمهوری اسلامی برای هدایت مردم مظلوم مسلمان منطقه دارد، فتنه سال 88 است.

باید به تعداد کتک‌هایی که مردم مظلوم مصر می‌خورند و رنج‌هایی که می‌کشند، نفرین به کسانی کرد که فتنه سال 88 را پدید آوردند و هنوز هم فتنه‌گرایانه و فتنه‌جویانه این موضوع را دنبال می‌کنند، و سرکوب مردم مظلوم و آزادیخواه و ضد آمریکایی مصر را به سرکوب مشتی آدم‌هایی که در جهت منافع اسراییل اقدام می‌کردند، تشبیه می‌کنند. در فتنه 88 عده‌ای اسراییلی‌مآب‌- البته غیر از عده‌ای که در ابتدا فریب شعارهای فتنه‌گران را خوردند- توسط مردم سرکوب شدند. همه هوشمندان عالم و جمهوری اسلامی می‌دانند که چه تفاوتی است بین شورش سطل آشغالی سال 88 با قیام آزادیخواهانه و اسلام‌خواهانه مردم مصر، و نیز می‌دانند که چه تشابهی هست بین سران فتنه و سران دیکتاتور مصر که هر دو در جهت حفظ منافع آمریکا و صهیونیسم کار می‌کنند.

5. برای تأثیرگذاری بر نهضت‌های جهانی، کافی است که نخبگان نسبت به فتنه‌گران اعلان بیزاری کنند./ امروز ما به یک قیام ملی، به یک نهضت جهانی برای تقویت روزافزون و هر چه بیشتر پایه‌های ولایت نیاز داریم.

ما نیامده‌ایم که در مورد این موضوعات بحث کنیم. بنده می‌خواهم در اینجا مطالبه‌ای را مطرح کنم. آیا نخبگان جامعه وظیفه ندارند در مقابل تضعیف‌هایی که صورت می‌گیرند و الحمدلله و المنّه هیچ تأثیری هم ندارند، به تقویت رهبری و ولایت‌فقیه اقدام کنند؟ آیا واجب‌ترین کلمه‌ای که در بیانیه هر شخصیت سیاسی در این کشور باید ذکر شود، نباید برائت و بیزاری از فتنه‌جویان باشد؟ اولویت‌بندی‌ها در کجا تنظیم می شوند؟ کدام عقلانیتی اولویت مسایل را برای افراد تعیین می‌کند؟

امروز ما به یک قیام ملی، به یک نهضت جهانی برای تقویت روزافزون و هر چه بیشتر پایه‌های ولایت نیاز داریم. الان اگر کسی می‌خواهد به مردم مصر کمک کند، باید ریشه فتنه‌جویان را در داخل کشور خشک کند. اگر کسی دلش برای مردم تونس می‌سوزد، کافی است که پایه‌های ولایت را در اینجا تقویت کند. این کار اثر مستقیم روی مردم منطقه دارد و در جهت نجات آنهاست.

با تقویت ولایت، شاهد تأثیرگذاری بیش از پیش رهبری در رهایی مردم جهان خواهیم بود

رهبری ما نیاز ندارد در جریان مصر دخالت کند. همین که در این خطّه از خاک منطقه جهان اسلام نظام ولایی مستحکم شد، خود به خود به مردم فلسطین و به مردم مظلوم منطقه و نیز اقصی نقاط جهان اسلام کمک خواهد شد. همین که اینجا تقویت شود و کار خودش را درست انجام بدهد، به کار دیگری نیاز نیست.

یک وقت از این سخنان این شایبه پدید نیاید که ما می‌گوییم رهبری باید تظاهرات‌های مصر را رهبری کنند. نیازی به این کار نیست. هر کسی اظهار نظر می‌کند و مقام معظم رهبری هم اظهارنظر می‌کنند. معلوم است که نظر ایشان دلنشین‌تر و مؤثرتر از تمام سیاستمداران عالم است. عرصه سیمرغ جولانگاه مگس‌هایی چون سیاستمداران آمریکایی و اسراییلی و فتنه‌گران ما نیست. اینکه هر روز بیش از پیش همزبان شده‌اند و جالب اینکه حرف‌هایشان با هم یکی است و بی.بی.سی و شبکه‌های آمریکایی جلوتر از اینکه فتنه‌جویان بیانیه بدهند همان حرف‌ها را می‌زنند. انگار اینها می‌نشینند و رونویسی می‌کنند و تازه یادشان می‌افتد که باید چه بگویند! طبیعی هم هست. فشار روحی ذهن را مغشوش می‌کند و چاره‌ای جز رونویسی نیست. اینها که قادر نیستند از اثر حرف‌های رهبری بکاهند.

شنیدم که بیانات مقام معظم رهبری به زبان عربی در میان تظاهرکنندگان مصری به صورت بلوتوث دست به دست شده است. بدیهی است که این حرف‌ها اثر خود را خواهند گذاشت. «باش تا صبح دولتش بدمد/ کاین هنوز از نتایج سحر است». آن روز است که معلوم می‌شود در عالم چه خبر است. کافی است رهبری ما نظرشان را اظهار کنند، تأثیر خود را خواهد گذاشت و کافی است که ما ولایت را تقویت کنیم. جریان تضعیف کننده در جامعه ما مرده و کسانی به زور می‌خواهند این مرده را مومیایی کنند و سر پا نگه دارند.

خبرگان رهبری باید در جهت تقویت رهبری، لکة ننگین فتنه88 را برای همیشه پاک کند تا فضا برای آینده‌ای بهتر فراهم شود

الان وظیفه نخبگان جامعه -از دولتمردان گرفته تا مجلسیان و اخیراً نمایندگان مجلس خبرگان- تقویت و تحکیم پایه‌های ولایت است. چشم جهانیان به جلسات مجلس خبرگان که در آینده نزدیک تشکیل می‌شوند، خواهد بود. البته این نکته را بگویم که اگر مجلس خبرگان هزاران گام هم در جهت تقویت رهبری بردارد، رسانه‌های دنیا ذره‌ای از آن را انعکاس نخواهند داد، ولی به عنوان یک طلبه کوچک و عضوی از آحاد مملکت اسلامی خدمت سروران خودم در مجلس خبرگان که بزرگ‌ترها و ریش سفیدها و علمای این مملکت هستند عرض می‌کنم اگر کوچک‌ترین حرکتی در مجلس خبرگان در جهت تضعیف ولایت و رهبری صورت بگیرد، در تمام بلندگوهای صهیونیستی عالم هزار برابر بازگو خواهد شد.

ما چه انتظاری داریم؟ ما انتظار داریم مجلس خبرگان در جهت تقویت رهبری آن کاری را بکند که تا به حال نکرده، یعنی کاری بکند که لکه ننگین فتنه 88 برای همیشه پاک و فضا برای آینده‌ای بهتر فراهم شود.

بالاخره معلوم است که هر کسی در حرف‌هایش چه سیاست‌هایی را رعایت می‌کند. ما هم همان حیا و نجابتی را دنبال می‌کنیم که امام داشتند و مقام معظم رهبری دارند و از صدقه سر همان نجابت و حیاست که خیلی‌ها زنده‌اند، اما منتظر اقداماتی هستیم که در جهت تقویت ولایت است.

6. نباید همیشه شرایط بحرانی پیش بیاید تا از ولایت دفاع کنیم

قسمت پایانی سخنم این است که تنها قبول داشتن ولایت فقیه و اینکه گه‌گاهی در جهت تقویت ولایت اقدام کنیم، کافی نیست. دوستان به این نکته دقت زیادی بکنید که نباید متناسب با خطراتی که در تضعیف ولایت وجود داشت و بحمدالله رفع شد، به تقویت ولایت بپردازید. یک انسان ولایتمدار باید ما به ازای هر قدم آنها هزار قدم در جهت تقویت ولایت بردارد تا جریان‌های ضد ولایی را برای همیشه پشیمان کند و امنیت، قدرت، اقتدار اجتماعی، اقتدار بین‌المللی و سلامت و صلابت جامعه روزافزون شود. ما در جهت تقویت ولایت شعار نمی‌دهیم. پشت شعارهای ما یک سلسله استدلال‌های عقلانی قرار دارند. ما نباید به میزان خطر تضعیف ولایت حرکت کنیم، بلکه حرکت ما باید چندین برابر باشد.

نمایندگان مجلس خبرگان حتماً این را بهتر از ما می‌دانند. نباید گفته شود الان که الحمدلله خطری ولایت را تهدید نمی‌کند و همه چیز خوب است، پس لازم نیست شعار خاصی بدهیم یا فریاد خاصی بزنیم. مشکلی پیش آمده که به جای آنکه تبدیل به تهدید شود، باید جبران شود و جبرانش هم کار ساده‌ای نیست. نمایندگان مجلس خبرگان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، هیئت دولت، قضات، استانداران، مدیران جامعه و همه نخبگان دیر یا زود مورد این سوال تاریخی قرار می‌گیرند که شما در جهت تقویت ولایت چه اقدام ویژه‌ای را انجام دادید؟ اینکه پاسخ بدهید ما ولایت را تضعیف نکردیم و در جهت ولایت بودیم، برای آینده و تاریخ و مردم ما کافی نیست.

پیامبر اکرم(ص) وقتی می‌بینند علی بن‌ابیطالب(ع) دارند تضعیف می‌شوند، نامه‌ای به مقداد می‌دهند و می‌گویند این را به علی‌بن‌ابیطالب(ع) برسان. علی‌بن ابیطالب(ع) با لشکر رهسپار مأموریتی هستند. پیامبر(ص) به مقداد می‌فرمایند: «وقتی می‌خواهی نزد علی بن‌ابیطالب(ع) بروی، مراقب باش که یک وقت از پشت سر یا پهلوی سپاه او نروی که مجبور باشد برگردد و تو را ببیند. لشکر را دور بزن و جلوی سپاه برو و منتظر بمان تا برسد، بعد نامه را به او بده و بگو این نامه را پیامبر (ص) تقدیم کرده است.» و به این ترتیب آداب‌دانی را در میان مؤمنان و پیروان صدیق ولایت رواج می‌دهند و به آنان می‌آموزند که باید در برابر علی‌بن‌ابیطالب(ع) چگونه رفتار کنند.

نباید همیشه شرایط بحرانی پیش بیاید تا از ولایت دفاع کنیم. هر کسی که می‌خواهد سلامت و صلابت آینده مملکت را تضمین کند باید هنگامی که پرونده خود را بررسی می‌کند ببیند در جهت تقویت ولایت چه قربانی‌ای داده است؟ چه فداکاری‌ای کرده است، چه اقدام ویژه‌ای انجام داده که جهانیان را مبهوت کرده است؟ بعضی‌ها چنان «آسته بیا آسته برو که گربه شاخت نزند» عمل می‌کنند که انسان حیرت می‌کند! در برابر حساس‌ترین مسایل یکی به نعل می‌زنند یکی به میخ. گاهی هم با سکوت از کنار مسایل می‌گذرند و خودشان را به تجاهل می‌زنند. اینها همه مورد مطالعه و مداقه قرار خواهد گرفت.

نتیجه تقویت ولایت، صلابت و اقتدار سیاسی ما در جهان خواهد بود/ یاران امام زمان(عج) در مقابل مولای خود مانند کنیز هستند

نتیجه تقویت ولایت در جامعه ما سلامت کل جامعه و صلابت و اقتدار سیاسی ما خواهد بود که نیاز جهان اسلام و کل جامعه بشری است. الحمدلله امدادهای غیبی هم یکی پس از دیگری دارند از راه می‌رسند و این امدادها انقلاب ما را یاری خواهند کرد. هر کسی در یاری این انقلاب عقب بماند و موتور ذهنی و احساسات انقلابیش کند کار کند، فردا نخواهد توانست سرش را بلند کند.

بعضی از اوقات هنگامی که رسانه‌های خارجی از چیزی احساس درد می‌کنند و ناراحت می‌شوند یا چیزی را مسخره می‌کنند، دلیل بر این است که این مطلب، موضوع حساسی بوده و اینها آتش گرفته‌اند و معلوم می شود که باید روی این موضوع کار کرد. در ماه محرم در ضمن صحبت به روایت مشهوری اشاره کردم که یاران امام زمان(عج) در مقابل مولای خود مانند کنیز هستند. تا به حال کسی علیه حرف‌های محرمی ما حرفی نمی‌زد و آن را دست نمی‌گرفت و شانتاژ نمی‌کرد، اما این صحبت را دست گرفته بودند که کنیزی اینها را ببینید. معلوم می‌شد بدجوری سوخته‌اند.

این بین شیعیان سخن رایجی است که احترام امام زمان(عج) را نگه‌داشتن یک وظیفه حداقلی است و در برابر ایشان باید کنیز بود. اینها نمی‌توانند بفهمند که ولایت‌مداری یاران امام خیلی بالاتر از فهم آنهاست. ما انتظار داریم که این ولایت‌مداری اوج پیدا کند تا تفاوت‌ها دیده شود. وقتی ولایت‌مداری اوج پیدا کرد، مسلمانان جهان و محرومان، گمشده خود را پیدا خواهند کرد. حداقل در می‌یابند که باید رهبری چنین باصلابت و در اوج سلامت داشته باشند.

همه باید در پرونده خود اعمال مشخصی را برای تقویت ولایت داشته باشند

تردید نداشته باشید هر کشوری که رهبری باصلابت و باسلامت کامل پیدا کند، با رهبری عزیز ما هماهنگ خواهد بود. مگر حضرت آیت‌الله سیستانی این گونه نیستند؟ مگر آقای سیدحسن نصرالله این گونه نیستند؟ مگر اینها در اوج صلابت و سلامت رهبران جامعه خود و در عین حال هماهنگ با رهبری ما نیستند؟ ما از خدا می‌خواهیم مردم مظلوم تونس، مردم مظلوم مصر و مردم مظلوم منطقه رهبرانی چنین باصلابت و باسلامت پیدا کنند، چون در اوج هماهنگی با رهبری ما خواهند بود.

آن وقت آمریکایی‌ها برای اینکه این هماهنگی ذاتی رخ ندهد، هزاران ترفند را به کار می‌گیرند تا بر موج تحرک‌های منطقه سوار شوند و آنها را تخریب کنند. آنان اقدامات مختلفی را انجام می‌دهند و پیشاپیش حرف‌هایی را می‌زنند که شایسته شأن خودشان است و من حتی بازگوکردن و پاسخ دادن به آنها را هم لازم نمی‌بینم.

تقویت پایه‌های ولایت باید بیشتر از گذشته صورت بگیرد و همه باید در پرونده خود اعمال مشخصی را برای این تقویت داشته باشند، والا حکایت قیام توابین می‌شود که همگی کشته شدند، اما پس از مظلومیت امام حسین(ع) فایده نداشت. البته در مملکت ما مظلومیت اتفاق نخواهد افتاد و در اوج سلامت پیش خواهیم رفت.

آینده به گونه‌ای است که اگر کسی به شکل جدی در تقویت رهبری گامی بر ندارد، برای ابد از صحنۀ سیاسی حذف خواهد شد

این را هم عرض کنم که بر اساس بررسی‌های دقیق و پیش بینی‌های کاملاً کارشناسانه و بر اساس اخبار موجود از آخرالزمان و احوال جوامع شیعی، مطمئناً جریان ولایت روز به روز محکم‌تر می‌شود. خردادماه گذشته بود که همین جا به دوستان عرض کردم که من پیشگویی نمی‌کنم، ولی بر اساس محاسبات خودم عرض می‌کنم که در سال بعد نقش بسیار مقتدرانه و قوی رهبری جمهوری اسلامی را در منطقه خواهید دید. والله ما آن زمان کف دستمان را بو نکرده بودیم که در تونس و مصر انقلاب می‌شود. اصلاً کسی تصورش را هم نمی‌کرد.

هفت هشت سال قبل یک دانشجوی تونسی از من پرسید ما در کشورمان چه باید بکنیم؟ دیکتاتوری خیلی شدید است. گفتم شما باید به حداقل‌ها اکتفا کنید. فعلاً بروید قرآن درس بدهید. گفت: آقا را ببین. درس دادن قرآن که حکمش اعدام است. من هر چه می‌گفتم او می‌خندید و می‌گفت: آقا! مثل اینکه شما بلد نیستید رهنمود بدهید. وقتی شنیدم برای اولین بار در تونس اذان داده‌اند، یاد حرف‌های آن دانشجو افتادم.

انسان نشانه‌ها و علایم را می بیند، مطالعه می‌کند و به نتایجی می رسد. شما هم مطالعه کنید، چه بسا به نتایج دقیق‌تری هم برسید. حالا من بر اساس همین مطالعات، برای اقتدار رهبری در جامعه اسلامی خودمان و در جهان اسلام، آینده را به این شکل پیش بینی می‌کنم. ما نمی‌خواهیم نخبگان جامعه دور انداخته شوند و دلمان برایشان می‌سوزد، وگرنه این ماشین با عظمت و قدرت پیش خواهد رفت و هیچ مانعی هم سر راهش نخواهد بود. تصور نکنند که ما داریم در باره تقویت ولایت با غصه و دردمندانه حرف می‌زنیم. ابداً. ما فقط دلمان می‌سوزد که جا نمانند. آینده، آینده‌ای است که اگر کسی به شکل جدی در تقویت رهبری گامی بر ندارد، برای ابد حذف خواهد شد، چه رسد به اینکه بخواهد رهبری را تضعیف کند. چنین فردی به‌سرعت و به‌سهولت از چشم مردم می‌افتد. [تکبیر جمعیت]

در تقویت رهبری حساب مسخره شدن را نکنید/ تمام پیامبران را تمسخر می‌کردند/تمسخر علامت سلامت راه است/ تقویت رهبری توسط اقدامات شجاعانه در این زمان یک ضرورت است و نباید تندروی تلقی شود

توصیه‌ای هم برای کسانی دارم که می‌خواهند هوشمندانه در جهت تقویت رهبری گام بردارند و آن اینکه نکند دچار محاسبات غلط شوید که آقا! یک جوری حرف بزنیم که مسخره‌مان نکنند. اصولاً شیوه دشمنان ولایت، مسخره‌کردن است و اگر یک جوری رفتار کردی که مسخره‌ات نکردند باید به خودت شک کنی. اگر سایتی، وبلاگی، تریبونی، نشریه‌ای دستت هست، یک وقت این بیم را به خودت راه ندهی که باید یک جوری از ولایت دفاع کنم که مسخره‌ام نکنند. یک جوری متعادل، متعادل بین حق و باطل منظورم هست، دفاع کنم که همه حرف مرا بپذیرند. کسی که این طور عمل کند، خودش ضرر کرده. علامت سلامت راه این است که توسط منکران و کافران تمسخر شود و بعد از آن است که برکات و اثرات عظیمی اعم از بیداری جامعه و رونق معنوی خود فرد را به همراه خواهد داشت.

قرآن کریم می فرماید: «یا حَسْرَةً عَلَى الْعِبادِ ما یَأْتیهِمْ مِنْ رَسُولٍ إِلاَّ کانُوا بِهِ یَسْتَهْزِؤُن»(یس/30) ؛ ما هیچ پیامبری را نفرستادیم، الا اینکه مسخره‌اش کردند. تمسخر کردن بلا استثنا کار مخالفان پیامبران بوده است

گاهی اوقات انسان می‌بیند نیروهای بسیار ولایتمدار و علاقمند به ولایت و برخوردار از عقلانیت ولایی، یعنی کسانی که می‌توانند عاقلانه دفاع کنند، در مسیر حرکتشان یک جوری سعی می‌کنند به تعبیر غلط، متعادل حرکت کنند که یک وقت تندرو تلقی نشوند. تندروی یعنی اقدام بیجا و اضافی کردن که بد است، ولی یادمان باشد که مقام معظم رهبری در قم فرمودند هر حرکتی را نباید به تندروی نسبت داد. تقویت رهبری توسط اقدامات شجاعانه در این زمان یک ضرورت است و نباید تندروی تلقی شود. مثل اینکه کسی یاران امام زمان(عج) را در شدت اطاعتشان از ایشان افراطی بدانند و بگویند: آقا! یک کمی سنگینی خودت را حفظ کن. یعنی چه که مثل کنیز در مقابل آقا تواضع می‌کنی؟

واقعاً امنیت جامعه‌ای که این همه دشمن دارد، وابسته به تقویت رهبری است و حتی نباید کسی جرأت کند که به مخیله‌اش خطور کند خلاف جریان اصیل ولایت حرکت کند و به خود بگوید آن قدر افشاگری خواهند کرد و آن قدر وقت خواهند گذاشت و علیه من تبلیغات درست خواهند کرد که دیگر نخواهم توانست سرم را بلند کنم. ما سخنان رهبری را نه فقط به این دلیل که ایشان گفته‌اند، بلکه به دلیل آنکه با عقل قابل دفاع است می‌پذیریم و سخن کسی را که سخنی غیر از ایشان می‌گوید و مشی‌ای غیر از ایشان را اختیار می‌کند، نه تنها نمی‌پسندیم که او را در بحری از حماقت غوطه‌ور می بینیم. بحث‌های اعتقادی و معنوی به جای خود، می‌گوییم که او از کمترین درایت سیاسی هم بی‌بهره است.

در زمان خود حضرت امام(ره) کسانی بودند که سعی می‌کردند سخنان امام(ره) را تعدیل کنند و دایماً می‌گفتند زیاد تند نروید!

در زمان خود حضرت امام(ره) کسانی بودند که سعی می‌کردند سخنان امام(ره) را تعدیل کنند و دایماً می‌گفتند زیاد تند نروید! بگذارید این جوری بگوییم. آنها الان هم اگر دست‌شان برسد به سخنان رهبری هم رحم نمی‌کنند و می‌خواهند جریان ولایتمداری را تعدیل کنند! بعد از آن چه باقی خواهد ماند؟

ان‌شاءالله این مطالبه ما که باید بیش از پیش به تقویت ولایت و ولایتمداری پرداخته شود و نخبگان جامعه ما باید در این زمینه پیشتاز باشند تا مورد طرد و نفرین مردم قرار نگیرند، محقق شود و این نیازمند مجاهدت شبانه روزی کسانی است که می‌خواهند در پیروزی قریب‌الوقوع جهان اسلام و مقدمه سازی ظهور آقا امام زمان(ع) نقش فعالی را ایفا کنند. شما هم که نقش فعالی را ایفا نکنید، خدا فرشتگان و ملایکه و نیروهای گمنام زیادی در میان مردم دارد و آنها را به کار خواهد گرفت و از آنها در جهت مقدمه‌سازی برای ظهور آقا امام زمان(عج) استفاده خواهد کرد.

7. بر اساس تحلیل سیاسی، گام بعدی استکبار در خاورمیانه حرکتی شبیه حرکت سفیانی خواهد بود/ آیا سیاست صهیونیست‌ها برای تغییر نقشۀ خاورمیانه، توسط سفیانی اجرا خواهد شد؟

می‌خواستم در مورد مسایل منطقه هم سخنانی بگویم که الحمدلله سخنان مقام معظم رهبری در این زمینه کامل و واضح بود و مردم ما هم الحمدلله بسیار هوشیار هستند و نیاز به ذکر هیچ مطلبی نیست؛ اما این را هم از بنده به عنوان حسن ختام کلام داشته باشید. شما می‌بینید که آمریکایی‌ها در مقابل موج اسلام‌خواهی و حتی آزادی‌خواهی، موج استکبارستیزی و صهیونیسم‌‌ستیزی دیگر نمی‌توانند مقاومت کنند. در چنین وضعیتی به نظر شما آنها چه می‌کنند؟ تا جایی که به ضررشان نباشد با احتیاط با این قیام‌ها همراهی می‌کنند، تا آنجا که آمریکای جهانخوار به دولت مصر می‌گوید: آقا! کوتاه بیا و ژست دموکراتیک به خودش می‌گیرد! این جرثومه فسادی که تمام جنایت‌های دوران معاصر زیر سر اوست، دارد می‌گوید کوتاه بیا. این همراهی در تونس، در مصر و در هر کشوری که تحرکی صورت بگیرد، ادامه خواهد داشت.

در گام بعدی دشمنان سعی خواهند کرد که خودشان به صورت فرامنطقه‌ای موج‌های اسلام‌خواهی را سازماندهی کنند

پیش‌بینی شما از این همراهی چیست؟ آینده دور این همراهی را چه می‌بینید؟ آینده نزدیک این همراهی‌ها این است که اگر بتواند، این حرکت‌ها را از مسیرشان منحرف و یا با ایجاد آشوب، مردم این منطقه‌ها را از قیام خودشان پشیمان می‌کند. ولی آینده دور چگونه خواهد بود؟ یک کمی محاسبه کنید. می‌خواهم کوتاه سخن بگویم. بنده پیش‌بینی می‌کنم و محاسبات هم همین را می‌گویند که در آینده ان‌شاءالله نه چندان دوری اینها می‌فهمند که نمی‌توانند در مقابل حرکت اسلام‌خواهی بایستند. البته الان هم این را فهمیده‌اند. پس باید چه کار کنند؟ خواهید دید که به این نتیجه خواهند رسید که باید بیایند و موج‌های بعدی اسلام‌خواهی را خودشان در منطقه سازماندهی کنند.

شما این پیش‌بینی را نمی‌کنید؟ چرا صبر کنند که موج اسلام‌خواهی بلند شود و بعد برای کنترل آن هزینه‌های زیادی را بپردازند؟ از همان اول موج‌های اسلام‌خواهی و تحرک‌های اسلام‌خواهی را در منطقه شکل می‌دهند. آیا این پیش‌بینی معقول به نظر می‌رسد که قدم بعدی را بگویم؟

فهمش خیلی راحت است. وقتی می‌بینند دور، دور اسلام‌خواهی، آزادی‌خواهی یا حتی استکبارستیزی و صهیونیسم‌ستیزی است، می‌گویند چرا ما این کار را نکنیم؟ خودمان می‌آییم و یک حرکت ایجاد می‌کنیم. این طور نیست که اینها بگویند حالا که دستمان لو رفته، می‌رویم و حرکت دیگری را انجام می‌دهیم. یقین داشته باشید که راه دیگری ندارند. تمام راه‌ها را بشمرید. راه دیگری نمانده. مجبورند این راه را بروند.

دشمنان با سازماندهی حرکت اسلام‌خواهانه به دنبال تغییر نقشة خاورمیانه برخواهند آمد و حرکتی شبیه به حرکت سفیانی را رقم خواهند زد

بعد از شما سوال می‌کنم اگر اینها بخواهند در منطقه یک حرکت اسلام‌خواهانه و استکبارستیزانه و حتی به صورت ظاهری ضد صهیونیسم راه بیندازند که خودشان آن را هدایت کنند، دست کدام کشور خواهد بود؟ خواهش می‌کنم با محاسبه پاسخ بدهید. بنده تصورم این است که اینها این حرکت را به صورت فرامنطقه‌ای در کنار فلسطین اشغالی انجام خواهند داد. چرا؟ چون ده سال است که به دنبال تغییر نقشه خاورمیانه بوده‌اند و تا به حال نشده است. حرکت اسلام‌خواهانه‌ای که توسط صهیونیست‌‌ها و غربی‌ها سازماندهی شود، فرامنطقه‌ای خواهد بود و حرکتی است که می‌آید و سعی می‌کند در چند کشور خودی نشان بدهد. منطقه آغازین آن کجا خواهد بود؟ فرض کنید که ما منطقه آغازین را پیش بینی نمی‌کنیم، ولی اگر یک حرکت به ظاهر اسلام‌‌خواهانه توسط استکبار در منطقه شکل بگیرد و بخواهد نقشه خاورمیانه را به هم بزند، باید مرز بین اردن و سوریه و عراق و عربستان را به هم بریزد تا نقشه خاورمیانه عوض شود. حتی باید به مرزهای سوریه و ترکیه هم تعدی کند.

چرا نقشه خاورمیانه باید به هم بریزد؟ چرا حیات استکبار به موضوع بسته است؟ علتش را از کسانی بپرسید که بیش از ده سال است دارند فریاد می زنند که نقشه خاورمیانه باید تغییر کند. باید دوره بگذاریم و در مورد این موضوع بحث کنیم که چرا این قضیه این قدر برای استکبار مهم است؟

این حرکت اسلام‌خواهانه‌ای که بخواهد نقشه خاورمیانه را به هم بریزد و یک جنگ داخلی منطقه‌ای را به راه بیندازد، با یک منطق دیگر هم جور در می‌آید. وقتی انتفاضه شروع شد، شارون گفت اگر انتفاضه خاموش نشود، مردم خاورمیانه باید منتظر اتفاقات مهمی باشند. طبق پروتکل‌ها آنها رفتند و سربازان مسیحی را آوردند و به جنگ مسلمان‌ها در منطقه فرستادند تا خودشان امنیت پیدا کنند، ولی نتیجه نگرفتند. بعد تصمیم گرفتند از سربازان مسلمان علیه مسلمانان استفاده کنند. پیش بینی بنده این است که اینها یک حرکت فرامرزی اسلام‌خواهی در منطقه به راه می‌اندازند. اول شعارهای اسلامی می‌دهند، بعد شروع می‌کنند به قلع و قمع و نابود کردن مسلمانان منطقه. آیا آمریکا برای تضعیف اسلام‌خواهی در منطقه راه دیگری دارد؟ تا فردا صبح وقت دارید فکر کنید ببینید راه دیگری وجود دارد یا نه؟

شرایط ما خیلی به شرایط آخرالزمان نزدیک شده است/ روایات: سفیانی ابتدا ادعای اسلام‌خواهی و آزادی‌خواهی می‌کند و ضد استکبار شعار می‌دهد، اما از داخل با آنها بسته و بعد می‌آید فرامرزی عمل می‌کند

اگر به اینجا برسیم، آیا شبیه ظهور سفیانی که در روایت فرموده‌اند که در خاورمیانه خواهد بود، نیست؟ آیا در روایات نفرموده‌اند که سفیانی ابتدا ادعای اسلام‌خواهی و آزادی‌خواهی می‌کند، ضد استکبار شعار می‌دهد، ولی از داخل با آنها بسته و بعد می‌آید فرامرزی عمل می‌کند، مرز بین اردن و سوریه را به هم می ریزد، مرز سوریه و ترکیه را به هم می‌ریزد، مرز عراق و سوریه را به هم می‌ریزد، مرز عراق و عربستان را به هم می‌ریزد. سفیانی‌ای که ما در روایات خوانده‌ایم، عیناً همین نقشه تغییر خاورمیانه را عمل می‌کند. اولش هم با یک موج اسلام‌خواهی است و پشتش هم غربی‌ها هستند.

الان به وضع منطقه که نگاه می‌کنیم می بینیم شرایط از نظر تحلیل سیاسی و تحلیل اوضاع منطقه خیلی به سفیانی نزدیک شده. می‌پرسید سفیانی کی ظهور می‌کند؟ بنده که خبر ندارم، ولی در مقام تحلیل عرض می‌کنم که خیلی به هم نزدیک شده است. بگذریم از اخباری که قبل از ظهور در مورد سرنگون شدن برخی از حکام ستمگر در منطقه وجود دارند. حالا دیگر در آن جزییات وارد نمی‌شوم.

ما در چه شرایطی به سر می‌بریم؟ انصافاً شرایط ما خیلی به شرایط آخرالزمان نزدیک شده است. این آمادگی را در خودتان داشته باشید، وضع منطقه را با بصیرت تعقیب کنید، با بصیرت به تقویت امنیت جمهوری اسلامی بپردازید که یک راه بیشتر ندارد و آن هم تقویت ولایت است. وقتی اوضاع منطقه به هم ریخت، تنها نقطه باثبات و امنیت کجاست؟ مملکت شیعی ایران[صلوات حضار]

ان‌شاءالله همه آرزوهای مردم مظلوم و نازنین ایران اسلامی محقق خواهند شد و ما خواهیم دید که سال‌ها مرگ بر آمریکا گفته‌ایم، مرگ آمریکا را به چشم خواهیم دید؛ سال‌ها مرگ بر اسراییل گفته‌ایم؛ مرگ اسراییل را خواهیم دید. سال‌ها علیه ظلم و ستم و استکبار فریاد زده‌ایم، ظلم و استکباری که تمدن غرب بر آن بنا نهاده شده است؛ فروریختنش را ان‌شاءالله خواهیم دید و خون شهدا اثر خودش را خواهد گذاشت. آن وقت است که تازه جلسات روضه‌خوانی راه می‌اندازیم و می‌نشینیم و در بهار آزادی جای شهدا را خالی و پای رکاب آقا امام زمان(عج) برای اباعبدالله الحسین(ع) گریه می‌کنیم. علمداران آقا امام زمان(عج) برای علمدار حسین(ع) چه گریه‌ای بکنند. آید به جهان اگر حسین دگری/ حاشا که برادری چو عباس آید. ان‌شاءالله که شما جزو علمداران آقا باشید.

خدایا! فتنه88 را کماکان موجب رسوایی منافقینی که تا کنون رسوا نشده‌اند، قرار بده!

خدایا ! تحولات منطقه را مقدمه عاجل ظهور آقا امام زمان(عج) قرار بده. پیامبر گرامی وعده فرموده است که فتنه‌های آخرالزمان موجب رسوایی منافقین خواهد شد. خدایا! فتنه88 را کماکان موجب رسوایی منافقینی که تا کنون رسوا نشده‌اند، قرار بده. خدایا! در برابر دیگان ما دست‌های مجروح رهبر ما را به دستان پر برکت مهدی فاطمه متصل بفرما. خدایا! در اثر صلابت اسلام و عزت مسلمین و اقتدار جامعه اسلامی ما دشمنان را روز به روز دچار اشتباهات بیشتر بگردان و آنان را با اشتباهات خودشان نابود بگردان.

خدایا! مردم مصر را به عالی‌ترین بصیرت و به پیروزی‌های غیرمترقبه فراوان‌تر از مجاهدتی که دارند، برسان. خدایا! منافقانی را که در مصر بخواهند قیام مردم را منحرف کنند و کافرانی را که بخواهند پشت پرده بر این قیام آثار سوء بر جای بگذارند، رسوا و نابود بگردان. موجبات تحول تمام مردم مسلمان و نجات و خلاصی‌شان از مکاید کفار و مستکبران عالم را فراهم بگردان.

یک دعای بین‌المللی فرامذهبی و فرا اسلامی هم بکنیم. خدایا! مسیحیان مظلوم عالم را که تحت ستم صهیونیست‌ها هستند با ظهور آقا امام زمان(عج) و پشت سر ایشان حضرت مسیح بن مریم(ع) از زیر یوغ ستم صهیونیست‌ها نجات عنایت فرما. خدایا! نابودی صهیونیسم را در برابر دیدگان ما و با دستان ما محقق بگردان. دل رهبر عزیز انقلابمان را هر لحظه شادتر بگردان. بهترین اخبار شادی‌آفرین را برای مردم مسلمان منطقه، برای مردم ایران اسلامی، برای قلب نایب امام زمان(عج) در این هفته به ارمغان بیاور. و صلی الله علی محمد و آله.

نظرات

ارسال نظر

لطفا قبل از ارسال نظر اینجا را مطالعه کنید

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
دسترسی سریع سخنرانی ها تنها مسیر استاد پناهیان ادبستان استاد پناهیان درسنامۀ تاریخ تحلیلی اسلام کلیپ تصویری استاد پناهیان کلیپ صوتی استاد پناهیان پرونده های ویژه حمایت مالی بیان معنوی پناهیان

آخرین مطالب

آخرین نظرات

بیان ها راهکار راهبرد آینده نگری سخنرانی گفتگو خاطرات روضه ها مثال ها مناجات عبارات کوتاه اشعار استاد پناهیان قطعه ها یادداشت کتابخانه تالیفات مقالات سیر مطالعاتی معرفی کتاب مستندات محصولات اینفوگرافیک عکس کلیپ تصویری کلیپ صوتی موضوعی فهرست ها صوتی نوبت شما پرسش و پاسخ بیایید از تجربه... نظرات شما سخنان تاثیرگذار همکاری با ما جهت اطلاع تقویم برنامه ها اخبار مورد اشاره اخبار ما سوالات متداول اخبار پیامکی درباره ما درباره استاد ولایت و مهدویت تعلیم و تربیت اخلاق و معنویت هنر و رسانه فرهنگی سیاسی تحلیل تاریخ خانواده چندرسانه ای تصویری نقشه سایت بیان معنوی بپرسید... پاسخ دهید...