کلیپ تصویری | از کجا بفهمیم خدا هر امتحان رو با چه قصدی از ما میگیره؟
شناسنامه
- تولید: بیان معنوی
- زمان: 04:01
- منبع: تعیین کننده ترین عامل در مقدرات بشر
- دریافت با کیفیت (پایین(7مگابایت) | متوسط(9مگابایت) | بالا (14مگابایت) | صوت)
- آپارات | یوتیوب
متن:
میگوید آقا مشورت میخواهم. میگویم بابا من به خدا مشاور خوبی نیستم! اختلاف خانوادگی پیدا کردیم. من چه میدانم؟ میگوید بالاخره شما بگو من چهکار کنم؟! تحمّل کنم این همسر را یا نه؟! میگویم من چه میدانم؟! به خیلی چیزها وابسته است. بعضیها خیلی دل شیری دارند همینجوری از دم مشورت میدهند، تو برو این کار را بکن! چهکار میکند؟ خیلی ملاحظات میخواهد!
بعضی از دوستان میگویند که خب شما روشن نکردی که من مثلاً با خانوادهام پدر و مادرم همکارم دعوایم شده بگویم امتحان است صبر کنم؟ یا بگویم امتحان است جدا بشوم مثلاً؟ اگر میتوانی ببین این امتحان کدام نقطه ضعف تو را میخواهد حل کند؟
پول کلانی بهم رسیده. من وایستم ثروتاندوزی کنم سرمایهگذاری کنم تولید ثروت بیشتر بکنم؟ یا ببخشم برود؟ نیازمندانی هم هستند که این پول را میخواهند. نمیدانم. جفتش امتحان است. ممکن است امتحانی که از تو گرفته میشود این است که تو خیلی آدم دلسوزی هستی میخواهی این پول را به دیگران برسانی، اما خدا میگوید پا روی دلت بگذار به جای اینکه این پول را مستقیم به فقرای اطرافت بدهی، این پول را یک کارخانه راه بینداز ده نفر دیگر هم به اضافۀ آن رفقا از فقر دربیاور.
آقا من حوصلۀ این کارها را ندارم. تو خیلی بیجا میکنی حوصله نداری. اتفاقاً این امتحان برای همین است که تو چون حال کار کردن نداری این پول یامفت دستت رسیده بلکه آدم بشوی کار بکنی راه بیفتی بروی جلو! غرض امتحان را هر کسی در ارتباط با خودش تشخیص میدهد.
توجّه به موضوع امتحان هر حادثهای خوب یا بد برایمان پیش آمد، ما نگاه بکنیم ببینیم احتمالاً غرض این امتحان از ما چیست؟ اگر غرض امتحان را نفهمیدی، بهطور کلّی تکلیفهای خودت را انجام میدهی، به صورت کلّی غرضها را در نظر میگیری، انشاءالله خدا فرقان بِهت بدهد، بینش جداکنندۀ خیر و شر بهت بدهد، همیشه تکلیفت را درست تشخیص بدهی. یک دعا کنم برایتان، بعد میگویم این دعا را کی کرده. خدایا ما را در جهت همان چیزی که برای آن آفریدی بهکار بگیر. امتحانهایمان را به هر غرضی داری میگیری ما را در جهت همان غرض موفق بدار.
این دعای حضرت زهرا(س) است، «وَ اسْتَعْمِلْنِی لِمَا خَلَقْتَنِی لَهُ»؛ من را برای چی آفریدی؟ برای همان بهکار بگیر؛ نروم کار اضافی بکنم، نروم یک کار دیگر بکنم. هر حادثهای خوب یا بد برایمان پیش آمد ما نگاه بکنیم ببینیم احتمالاً غرض این امتحان از ما چیست؟ غرض امتحان را هر کسی در ارتباط با خودش تشخیص میدهد. اگر میتوانی ببین این امتحان کدام نقطه ضعف تو را میخواهد حل کند؟
ارسال نظر
لطفا قبل از ارسال نظر اینجا را مطالعه کنید