تفکر مقاومت؛ ضرورتی برای همیشه
تفکر مقاومت؛ اولین امکان مورد نیاز برای مقابله با اسرائیل/ بر اساس محاسبه غلط یا از روی ترس، تفکر مقاومت را کنار نگذاریم
شناسنامه:
- زمان: ۱۴۰۳.۰۷.۰۸
- مکان: حرم حضرت معصومه(س)
- مناسبت: بزرگداشت شهادت سید حسن نصرالله
- صوت: اینجا
تفکر مقاومت؛ اولین امکان مورد نیاز برای مقابله با اسرائیل
ما امروز در شرایطی هستیم که نیاز به مهمات داریم. نیاز به قویترین سلاحها برای درهم کوبیدن دشمن داریم. این استعداد و امکانِ ضروری و مهم، لزوماً داشتن تجهیزات و امکانات مادی نیست، نیروی انسانی به معنای افرادی که برای نبرد اعزام بشوند هم مدنظر نیست. مهمّات ما اولاً موشکها و پهپادهای ما نیستند. مهمترین امکانات مورد نیاز در درجۀ اول تا درجۀ صد، تفکر مقاومت است.
ضرورت پاسخ مثبت به آیات الهی
ما در صورتی دشمن را نابود کرده و امنیت خودمان را تضمین خواهیم کرد که به کلمات خدا در قرآن پاسخ مثبت بدهیم. تفکر مقاومت در قرآن تبیین شده است. وقتی امر جهاد میرسد، آیا تو از خانۀ خودت دل میکَنی؟ اگر گفتی نه! حاضر نیستم! در این امتحان الهی مردود شدهای. امنیت ما در صورتی تأمین و تضمین میشود که شجاعانه بگوییم ما چیزی برای از دست دادن نداریم. فقط در این صورت امنیت ما باقی خواهد ماند. و خدا امتحان میگیرد.
بر اساس محاسبه غلط یا از روی ترس، تفکر مقاومت را کنار نگذاریم
تصمیم برای انتقام و چگونگی آن چیزی نیست که ما ورود کنیم، اما نباید براساس محاسبۀ غلط و از روی ترس! و جا زدن! و عقبنشینی از تفکرِ مقاومت! انتقام گرفته نشود. ما باید رک و بیرودربایستی با هم حرف بزنیم. آیا اینکه صهیونیستها خانههای اهالی غزه را اینجوری بمباران میکنند و دهها هزار نفر را به شهادت میرسانند، در نقشۀ امتحانات خدا نبوده است؟ آیا این جنایات برای خدا قابل پیشبینی نبوده؟ آیا دین خدا در مقابل چنین جنایتکارهایی معطل میماند و عقبنشینی میکند؟ من نمیدانم زمان حملۀ ما کِی خواهد بود و چگونه حمله خواهیم کرد اما توجه داشته باشیم که این خداست که دارد از ما امتحان میگیرد. به خدا چه پاسخی میدهیم؟ اگر به خدا پاسخ مثبت دادیم، کمترین هزینه را خواهیم داد.
تبیین تفکر مقاومت در قرآن کریم
خداوند متعال در قرآن کریم میفرماید: «قُلْ إِنْ کَانَ آبَاؤُکُمْ وَأَبْنَاؤُکُمْ وَإِخْوَانُکُمْ وَأَزْوَاجُکُمْ وَعَشِیرَتُکُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ کَسَادَهَا وَمَسَاکِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَیْکُمْ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِی سَبِیلِهِ فَتَرَبَّصُوا حَتَّى یَأْتِیَ اللَّهُ بِأَمْرِهِ وَاللَّهُ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الْفَاسِقِینَ؛ بگو: اگر پدرانتان و فرزندانتان و برادرانتان و همسرانتان و خویشانتان و اموالی که فراهم آوردهاید و تجارتی که از بیرونقی و کسادیاش میترسید و خانههایی که به آنها دل خوش کردهاید، نزد شما از خدا و پیامبرش و جهاد در راهش محبوبترند، پس منتظر بمانید تا خدا فرمان عذابش را بیاورد؛ و خدا گروه فاسقان را هدایت نمیکند(سوره توبه، آیه ۲۴، ترجمه انصاریان).
تفکر مقاومت در وجود سیدحسن نصرالله
سید حسن نصرالله هم میتوانست این آیه را فراموش کرده و عافیت را انتخاب کند ولی این کار را نکرد. میتوانست بگوید اگر بزنم، آنها هم میزنند! بمبهای چند تُنی ممکن است بریزند! میتوانست اینها را بگوید. شاید همۀ جهان هم از او میپذیرفت! اما سیدحسن نصرالله جواب خدا را چی بدهد؟ جواب تاریخ را چی بدهد؟ خدا امتحان میگیرد. خدایا در امتحاناتت به ما رحم کن! امتحانهای صدر اسلام را ببینید. این گروهی که پای رکاب علی بن ابی طالب(ع) آمدند، زیاد طاقت ندارند، امتحان جنگ از آنها نگیر! تابستان و زمستان آنها را به جنگ نفرست! ولی خدا امتحان میکند. خدایا! ما نماز میخوانیم! به تو مؤمن هستیم! ما را با جهاد و مقاومت امتحان نکن! اما خدا حرف شما را گوش نخواهد کرد.
ضرورت تفکر مقاومت برای مسئولین
سالهاست که بعضیها خواستهاند تفکر مقاومت را در این کشور ریشهکن کنند. بعد از دوران دفاع مقدس تلاش شد که مقاومت در فرهنگ و فکر جامعه فراموش شود و اگر دشمن، خودش این جنایات را نکرده بود؛ چه بسا ما هم کلاً مقاومت را فراموش کرده بودیم. اگر رهبری مقاومت نکرده و چفیه به گردن نیانداخته بود، فرهنگ مقاوت در کشور در شرایط فعلی نبود. در سبک پوشش علما، اضافه کردن یک لباس به این لباس مرسوم عالمان دینی کار سادهای نیست. ایشان در واقع یک لباس اضافه کرد و دائماً چفیه انداخت که فرهنگ مقاومت را فراموش نکنیم. امروز باید تک تک ما از تک تک مسئولین باید سؤال کنیم که چه چیزی را مراعات میکنید؟ آیا ما را مراعات میکنید؟ جواب خدا را چه میدهید؟
ارسال نظر
لطفا قبل از ارسال نظر اینجا را مطالعه کنید