صوت | کُل نگر باشیم
شناسنامه
- مکان: دانشگاه الزهرا(س)
- زمان: 92/09/16 (روز دانشجو)
- تعداد: 1 جلسه
- موضوع سخنرانی: کُل نگر باشیم
معرفی بحث:
این جلسه به مناسبت شانزدهم آذر(روز دانشجو) برگزار شده است. در این سخنرانی استاد پناهیان با طرح یک سوال در ابتدای جلسه در صدد است یک نکته بسیار مهم را متذکر شود که در تحلیل بسیاری از مسایل سیاسی، اخلاقی، هنری و در واقع دینی جایگاه کلیدی دارد. سؤال این است که چرا غربیها در رسانههای خود همواره تلاش میکنند تا مردم جهان را با مسائل و امور شخصی و فردیشان سرگرم کنند؟
شخصیسازی امور در ابعاد مختلف دینی، سیاسی و اقتصادی توسط غرب القاء و نظریهپردازی میشود. چرا آنها همواره از آزادیهای فردی دم میزنند؟ افراط و تأکید بیش از حد آنان باید ذهن هر انسان بیدار و آزاده و باخردی را حساس کند. از سوی دیگر با مراجعه به تعالیم، مناسک و سیره بزرگان دین متوجه میشویم تاکید بسیاری بر نگاه اجتماعی و کل نگری شده است.
استاد پناهیان در این سخنرانی به طور روشن تفاوت این دو نگاه و نتایج و پیامدهای آنها را تشریح میکند و تبیین میکند که چگونه غرب با دادن آزادیهایی محدود به افراد جامعه را به اسارت خود در آورده و خواستههای خود را به آن تحمیل میکند و از سوی دیگر اهمیت دادن به آزادی جامعه باعث آزادی و آزادگی حقیقی افراد و متعالی شدن آنها میگردد. استاد پناهیان تأکید میکند تعالی افراد و سلوک معنویِ بدون انحراف، تنها با نگاه اجتماعی و کلگرا محقق می گردد.
فهرست:
مدت: |دریافت با کیفیت: [پایین(9.2MB) | متوسط(24.4MB) ]
سرگرم کردن مردم به مسایل شخصی در رسانه های غربی
القاء نگاه جهانی به مردم توسط امام خمینی
خطر انحراف در صورت نداشتن نگاه جهانی
سمت گیری تعالیم و مناسک اسلامی به سوی امور جمعی و عمومی
هشداری به دست اندر کاران فرهنگ و هنر
اسارت جامعه، نتیجه آزادی فرد و آزادگی افراد، نتیجه آزادی جامعه
فاجعه کربلا، حاصل نگاه فردی و شخصی
-
پاسخ به چند پرسش
ملاک آزادی جمعی
مذاکره با آمریکا
نقصان جدی در تبلیغات اسلامی ما
مطالعه تاریخ و تحقیقات اهل انصاف، راهی برای سیاسی شدن
سلام استاد بسیار عالی خدا قوت به شما بدهد