کلیپ صوتی | هر وقت تو حضرت علی بودی، من هم حضرت زهرا میشوم!
شناسنامه:
- تولید: بیان معنوی
- مدت زمان: 03:32
- منبع: خانواده متعالی/ ج15 و 16
مدت: |دریافت با کیفیت: [پایین(1MB) | متوسط(3MB) ]
متن:
برای هر انسانی تکلیف و تقدیرش با هم متناسب هستند. اگر کسی همسر بد خُلقی دارد، تقدیرش این بوده که این همسر بداخلاق باشد، تکلیفاش هم این است که صبوری کند، مراعات کند، نصیحت کند. بالاخره تکلیف او متناسب با تقدیر اوست.
در روایت دارد که پیامبر گرامی اسلام به کسی میفرمودند اگر من و جبرئیل امین و میکائیل، ملائک مقرّب پروردگار عالم همه با هم دعا کنیم که تو یک ازدواج دیگری غیر از آنچه که خدا برای تو مقدّر کرده است نصیبت بشود نخواهد شد. آنی که باید نصیبت بشود نصیبت میشود.
آنوقت کی نصیب هر کسی میشود؟ آنی که بتواند انسان را رشد بدهد. معنای این حرف چیست؟ معنای این حرف این نیستش که اگر آقاست با یک خانمی زندگی کند که بسیار این خانم انسان برجستهای است از نظر عرفان و معنویت و تقوا، و بعد چون انسان بسیار معنویای هست شوهر خودش را رشد میدهد. یا بالعکس، شوهر خانم خودش از اولیاء خدا باشد که این خانم را رشد بدهد. نخیر، یکوقت یک کسی با اخلاق بدش شما را رشد میدهد. بحث را ما نباید محدود کنیم سر اینکه من به اندازۀ شما خوب میشوم ها! این یکی از مکائد ابلیس است، که خانمها میخواهند به اندازۀ قیمت آقایشان خوب بشوند. آقایان میخواهند به اندازۀ قیمت خانمشان خوب بشوند. این کارها یعنی چی؟ میگوید بله، او علی بن ابیطالب باشد، من هم میشوم حضرت زهرا. او هم میگوید بله این حضرت زهرا باشد، من هم میشوم علی بن ابیطالب.
زندگی موفق کدام زندگی است؟ زندگیای که زن و شوهر از آن فرصت زندگی خانوادگی برای رشدشان استفاده کنند. مثلاً آسیه شما فکر میکنید زندگی موفقی نداشته؟ همسر فرعون. که شاید تنها شهیدی که خداوند متعال مناجات لحظۀ شهادت او را در قرآن ذکر میکند آسیه باشد. البته ما آرزو میکنیم که خانمهای محترم همسرانی مثل فرعون گیرشان نیاید. آقایان هم به درد و بلای برخی از انبیای الهی که همسران بدی داشتند گرفتار نشوند. بله تلاش هم میکنیم در این جهت، ولی وقتی که ازدواج محقق شد دیگر این حرفها را بگذار کنار. حالا زندگی موفق کدام زندگی است؟ زندگیای که زن و شوهر از آن فرصت زندگی خانوادگی برای رشدشان استفاده کنند.
اگر کسی همسر بد خُلقی دارد، تقدیرش این بوده که این همسر بداخلاق باشد، تکلیفاش هم این است که صبوری کند، مراعات کند، نصیحت کند. بالاخره تکلیف او متناسب با تقدیر اوست.
در پاسخ به نظردهنده محترم زهراء، نکتهای باقی موند.
رایج است که کسانی که طلاق گرفته یا در شرف طلاقند، ماجرا را طوری تعریف میکنند که برای ازدواج بعدی خود، وجهه منفی پبدا نکنند. معمولا این عبارات نامردی، حبس در خانه، مجبور کردن به ببخش مهریه و ... از طرف زنان طلاق در ۹۰ درصد موارد تکراریست. در طرف مردان هم جملاتی مثل نامرد، توطئهگر، نقشه کش برای مهریه و ... رایج است. بسیاریش هم چرته و دوطرف آن یزیدی که معرفی میشود نیستن. به ویژه نگاه کنید کسی که آش رو زیاد شور میکنه معمولا غیرطبیعی و دارای اشکالات جدیست. یک فرد عادی و سالم معمولا به عامل اصل اختلاف یعنی عدم تفاهم در راه و معیارهای زندگی اشاره میکند و تلاطم روحی خاصی از خود نشان نمیدهد و نقاط قوت دیگری را انکار نمیکند، مگر این که به این انکار نیاز داشته باشد تا خانواده و اطرافیان به طلاق او نمره موجه دهند.
اینها رو اگر توجه نکنید و با سادهاندیشی حرفها رو پذیرفته و انتقال دهید، آن وقت تجربه زندگی اینها رو به شما ثابت خواهد کرد.