ریشۀ قتلهای خانوادگی اخیر
تحلیل علیرضا پناهیان از ریشۀ قتلهای خانوادگی و تحریف سخنان او در برخی رسانهها / تعدی به حقوق زنان، محصول تفکر هواپرستانه و رواج فرهنگ منحط غرب است / سیاسیونی که بهخاطر انتخابات بر بیبندوباریها دمیدند، امروز باید پاسخگو باشند
تعدی به حقوق زنان محصول تفکر هواپرستانه است/ سیاسیونی که بهخاطر انتخابات بر بیبندوباریها دمیدند، امروز باید پاسخگو باشند
رخ دادن چنین جنایتهایی باعث تأسف است اما این جنایتها محصول بیبندوباری در خانواده است و بیبندوباری را آن گروهی از سیاسیون در کشور رواج دادند که هر بار بهخاطر انتخابات بر این بیبندوباری دمیدند. آنها باید امروز پاسخگو باشند.
در کشورهای غربی از اینگونه جنایتها بسیار رخ میدهد اما شکل آن فرق میکند، اینکه حقوق زنان در جامعه مورد احترام قرار نگیرد و به آن تعدی شود و امنیت زنان از بین برود، محصول تفکر هواپرستانه و بیبندوباری است که در غرب، اوج آن را میبینیم.
چنین اتفاقاتی برای جامعه اسلامی نیست و یک نیروی متدین و مذهبی هرگز دست به قتل و جنایت نمیزند و راههای مختلفی برای حل مشکلات در خانوادههای مذهبی وجود دارد که اصلاً بهسمت چنین جنایتهایی نمیرود، لذا اینگونه آسیبها برای جامعۀ دینی نیست و ناشی از بیبندوباری است که در جامعه رواج پیدا کرده است.
اینکه کسی همسرش را با گلوله یا دخترش را با داس بکشد؛ نتیجۀ وحشیگری و رواج فرهنگ منحط غربی است
بیبندوباری در جوامع مذهبی نیز میتواند رواج پیدا کند؛ آنهم زمانی که دین قوی نباشد. وقتی که فرهنگ منحط غرب در جامعه بیشتر رواج پیدا کند، اینجور اختلالها و مشکلات بهوجود میآید. امروز اگر در غرب بگویند که یکچنین جنایتی در کشوری رخ داده است و رسانههای آن کشور، دائماً درباره آن گفتگو میکنند، همه تعجب خواهند کرد زیرا در آن کشورها هر روز از این گونه اتفاقات میافتد!
بیبندوباری و فرهنگ منحط غرب نتیجهاش تعدی به حقوق زنان به انحاء و اقسام مختلف است. حالا ممکن است طرف به اسم «غیرت» دست به قتل بزند یا به دلایل دیگری، این جنایتها را انجام بدهد. فرقی نمیکند؛ چه اینکه کسی همسر خود را با گلوله بکشد، یا اینکه کسی مادر خود را با چاقو بکشد یا اینکه کسی دختر خودش را با داس بکشد، هر سه بد است و هیچ کدام برای جامعه اسلامی و دینی نیست بلکه نتیجه سبعیّت و وحشیگری است که از اختصاصات فرهنگ غرب است.
آیا برای از بین بردن چنین مشکلاتی باید به قانون اتکا کرد یا فرهنگسازی صورت بگیرد؟ قطعاً فرهنگسازی موثرتر از قانون است ولی قانون نیز لازم است. ما هم به قانون نیاز داریم و هم به ارتقای فرهنگی نیاز داریم، زیرا ارتقای فرهنگی یعنی پیشگیری از جرم و آن اولویت بالاتری دارد.
(الف2-ن2)
احسنت به استاد پناهیان البته به سیاسیون باید بازیگران فیلم و سریالها رو هم اضافه کرد. جاده صاف کن برای پیاده سازی فرهنگ غرب بعد از سیاسیون منافق بازیگرای عاشق غرب هستن