کلیپ تصویری | آمار عجیب کرونای کربلا
شناسنامه
- تولید: بیان معنوی
- زمان: 05:32
- منبع: برنامۀ تلویزیونی تکیه - شبکۀ افق پخش از کربلای معلّی
- دریافت با کیفیت (پایین(15مگابایت) | متوسط(20مگابایت) | بالا(117مگابایت) | صوت)
- آپارات | یوتیوب
متن:
دکتر صباح الحسینی مدیر درمانگاههای کربلا و رئیس بیمارستان امام حسین(ع) (بزرگترین بیمارستان اختصاصی کرونا) در کربلا.
پناهیان: بنده تقاضا میکنم از همۀ مؤمنین تا میتوانند نوار سخنان این آقای دکتر را تکثیر کنند. ثانیاً مسئولین محترم این مصاحبه را ببینند و در مقام تصمیمگیری در امور معنوی عموماً و دربارۀ اربعین و زیارت امام حسین(ع) خصوصاً تجدیدنظر بکنند که این وضع کرونا در کربلاست. واقعاً اگر گفتند کربلا خبری از کرونا نیست این را باور کنیم.
مصاحبه
آقای دکتر، در کربلا با توجه به تجمعهای مذهبی زیادی که وجود دارد، اربعین پارسال با توجه به اینکه ایرانیان نبودند بیش از پانزده میلیون نفر آمدند، یا طویریج امسال شش میلیون نفر در یک دستۀ عزاداری بودند، این تجمعها باعث بالارفتن آمار کرونا شده یا نه؟
آقای دکتر صباح الحسینی: آمار کرونا در کربلا بسیار بالا بود که شکر خدا پس از زیارت امام حسین(ع) در روز عاشورا به یکباره آمار بیماران کرونایی کاهش پیدا کرد. و این از نظر پزشکی و علمی قابل تفسیر نیست مگر به لطف خدا و برکت امام حسین(ع). به لطف خدا این اولین تجربۀ ما نیست در کربلا، سال گذشته نیز ما واقعاً نگران افزایش آمار مبتلایان به کرونا بودیم، دستۀ عزاداری طویریج که میلیونی است، احتمال میدادیم که بیمارستانها جوابگوی تعداد کثیر بیماران کرونایی نباشند، اما شکر خدا نه تنها این اتفاق اصلاً رخ نداد بلکه آمار کرونا بهطور عجیبی کاهش پیدا کرد و شکر خدا بیمارستانها تقریباً خالی از بیماران کرونایی شدند.
در کربلا آمار مبتلایان نزولی است. با اینکه در روز عاشورا از سراسر عراق برای زیارت به کربلا آمدند و اکنون این مسیر پیادهروی اربعین را مشاهده میکنید که جمعیت انبوه زائرین به سمت کربلا است با این وجود تعداد مبتلایان و مراجعهکنندگان به بیمارستانها بسیار کم است. طبیعی است که ما پزشکان نباید اینگونه صحبتها را بیان کنیم و باید تابع سیاستهای ابلاغی سازمان بهداشت جهانی باشیم اما این حقیقتی است که ما آن را بهوضوح مشاهده میکنیم و در کربلا با آن زندگی میکنیم.»
پناهیان: الآن برادر عزیزمان آقای دکتر فرمودند که این دیگر از نظر پزشکی قابل توجیه نیست، ممکن است کار امام حسین(ع) باشد. من میگویم دوتا احتمال وجود دارد. یا کرونا اصلاً آنی نیستش که دارند میگویند، اینجا در یک نمونۀ انبوه شما دارید بسیاری از تئوریها را بههمریخته میبینید. ببینید، اگر از نظر علمی رابطۀ کرونا و اربعین و زیارت امام حسین مشخص بشود، از نظر معنوی را کار ندارم، از نظر علمی مشخص بشود سبک پروتکلهای کرونا که باید رعایت بشود در شهرهای دیگر هم تغییر خواهد کرد. چون شما وقتی که میخواهید از نظر علمی بررسی بکنید باید یک نمونههایی را در تعداد انبوه حتی در زمان طولانی و تکرار آن مشاهده کنید دیگر. باید نمونههای زیادی. آقا این دارو برای فلان بیماری هست یا نه؟ به تعداد بسیار زیاد میآیند بررسی میکنند دیگر. خب این تعداد بسیار زیاد بفرمایید در این تجمع میلیونی. شاید روی دانش ما دربارۀ کرونا اثر بگذارد. شاید هم وجه دیگرش این باشد که نه ما از نظر علمی چیزی را بهدست نیاوردیم، ما از نظر علمی خیلی ناقص هستیم، از نظر معنوی واقعاً قدرت اباعبدالله الحسین(ع) اینقدر بالاست. خب اگر قدرت اباعبدالله الحسین(ع) اینقدر بالاست، ما به اصطلاح چرا مانع بشویم؟ بلکه باید ترغیب کنیم!
دکتر صباح الحسینی: ما توصیه میکنیم که به زیات سیدالشهدا مشرف شوند. حقیقتاً ما هیچ حقی نداریم کسی را از زیارت امام حسین(ع) منع کنیم. بله، توصیههای عمومی سازمان بهداشت جهانی باید اجرا شود و برای محافظت از جان مردم ضروری است، اما ما نمیتوانیم به هیچ وجه مانع زیارت شویم و حقیقتاً ما هیچ حقی نداریم. امام حسین(ع) برای تمام شیعیان است و مختص مردم عراق و کربلا نیست.
ای کااااااش اقای پناهیان محترم در حوزه علمی و تخصصی خودشون ب انتشار مطالب بسنده میکردن
سالها ایشون را اشتباه شناخته و باور داشتیم
خدایا عاقبت همه را ختم به خیر کن
این چند سار اخیر از تهه قلب فهمیدم امام علی چه کشید از نافهمی مردم